Би било чудесно, но сега не е ли малко студено   

а моето работно време е малко по-дълго с 2-3 часа от това на НОИ и май няма как да дойда в работно време 

А спира ли с двигател като кола или си бръмчиш само на спирачките ?

а моето работно време е малко по-дълго с 2-3 часа от това на НОИ и май няма как да дойда в работно време

А спира ли с двигател като кола или си бръмчиш само на спирачките ?

/ каза, че сайта нещо не бил наред и се разбрахме, да ми прати един кашон. Стори ми се доста аматьорска цялата история, ама всичко си дойде както си му е реда, проверих какво ми носят и го платих.
 / каза, че сайта нещо не бил наред и се разбрахме, да ми прати един кашон. Стори ми се доста аматьорска цялата история, ама всичко си дойде както си му е реда, проверих какво ми носят и го платих. / Проверих как са затегнати болтчетата,  отворих капаците от двете страни на двигатела и там сухо. Напръсках със смазка магнета и предавателния механизъм и затворих. Откъм зъбчатката има един щифт който натиска съединителя, той има смазка, ама нек'ва гняс, та и там бърсах и мазах с хубава грес. Развъртях двигателчето и като бръкнах през изпускателния прозорец РАДОСТ!!! Има хубаво маааазно масълце вътре, та не ми се налага да вкарвам аз, а и ми гарантира в някаква степен, че вътре всичко ще е наред при първоначалния старт.
 / Проверих как са затегнати болтчетата,  отворих капаците от двете страни на двигатела и там сухо. Напръсках със смазка магнета и предавателния механизъм и затворих. Откъм зъбчатката има един щифт който натиска съединителя, той има смазка, ама нек'ва гняс, та и там бърсах и мазах с хубава грес. Развъртях двигателчето и като бръкнах през изпускателния прозорец РАДОСТ!!! Има хубаво маааазно масълце вътре, та не ми се налага да вкарвам аз, а и ми гарантира в някаква степен, че вътре всичко ще е наред при първоначалния старт. И така близо 3 часа без бързане.
  И така близо 3 часа без бързане.  И бащата го подкара по едно леко нанадолнище и 300 метра не можа да спре... ем ми беше ммнооого смешно, ем ме хвана страх да не падне, че човека все пак не е в първа младост.
 И бащата го подкара по едно леко нанадолнище и 300 метра не можа да спре... ем ми беше ммнооого смешно, ем ме хвана страх да не падне, че човека все пак не е в първа младост.
 ?Вдигат ли много шум?
 ?Вдигат ли много шум?