Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
tedydora - помощник
Привет
Преди 6месеца си взех един лаптоп на Леново - G 560. Всичко беше наред през първите 3-4 месеца, но от тогава забелязах, че започна много да се замисля, когато трябва да се прави нещо. Ползвам Аваст, но не вярвам в него да е проблема. Моля за съвет къде да търся проблема.
ArturDent - Почти Безобиден
А колко "хубави" програмки сложи през тия 3-4 месеца?
lacezarasia - специалист
tedydora написа:
Ползвам Аваст, но не вярвам в него да е проблема. Моля за съвет къде да търся проблема.
като нищо може да ти е от него проблема. зависи от конфигурацията. никъде не споменаваш дали е нов лаптоп или втора употреба. също така кажи дали на всички програми се бави или само на някоя. най-добре влез в task manager-a и виж коя програма ти отнема най-много ресурс.
sstefanov - майстор
Не използвай Windows. Това си е правило при него!
torbalan - Дървен философ
е, аз като ползвам уиндоус - какво :)
sstefanov - майстор
Ти кажи, на мен ми е много дразнещо когато се наложи да го използвам и се накачурят едни тромави програми, едни антивирусни, голяма досада е. Добре, че е много рядко.

Та по темата - един live диск с някаква OS ще покаже веднага дали проблемът е хардуерен.
torbalan - Дървен философ
компютъра на големия ми син хардуерно няма проблеми...
върви едва, едва
няма място свободно по дисковете....
ама какво е виновен тук уиндоуса :)

младежа каквото види в интернет - трябва да го инсталира и пробва ;)

та в тоя ред на мисли - моя уиндоус върви със същата скорост, с която вървеше преди година, когато купих компютъра и го инсталирах ;)

нямам драми с вируси и антивирусни ;)

а по темата - ако има наистина проблем с компютър на 6 месеца - веднага при търговеца, който го е продал за гаранционно обслужване :)
velsi - Почетен майстор
И при мене е така.
Прикачен файл:
myWindows.jpg
myWindows.jpg (36.43 KиБ) Видяна 1515 пъти
sstefanov - майстор
Да не отвличаме темата, предложението ми беше с някое live CD да се види дали проблемът не е хардуерен.

Тема "Проблем с Леновото" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: