Мнения и въпроси за хола
doreta - помощник
Здравейте!
Предстои ни обзавеждане на хол,трапезария и кухня. Не сме се ориентирали нито в какъв стил да е ,нито за цветовете. За сега сме сложили на пода светъл гранитогрес (цвят жасмин).
За мебелите още ли е актуален цвят венге?
Стаите са с южно изложение, много светли и слънчеви.
Какъв стил и цветови комбинации бихте ми предложили?
shadowman - майстор
Ние правим често мебели от венге като комбинацията му е с титан, но става и с бежаво. Но кухнята или спалнята стават доста тъмни, все пак зависи от човека.
doreta - помощник
shadowman какви цветове за кухненските мебели ще ми препоръчаш?
Комбинация от цветове или един цвят-нещо което става хубаво.
shadowman - майстор
Цветовете зависят от теб. Аз скоро правих кухня в нас и започнах от цвета на кухнята, после теракота, паркета, боята... Насочи ме какво харесваш и ако имам снимка ще ти покажа.
doreta - помощник
За кухненско обзавеждане ми харесват комбинации м/у цълто и дърво(череша), м/у светло оранжево и инокс,бежаво.
Не знам как да комбинирам кухнята с мебелите за хола. В хола мисля да няма секции,само ниска маса,холова гарнитура и някакъв нисък шкаф за телевизора.
Теракота е черен с много малки бели капчици, мислихме цвета на кухненските шкафове да е венге, но наистина ще стане много тъмно. Мисля, че елша или нещо светло кафяво ще е по-добре, а стените в бананово :?: Дайте идея и още по-добре снимки!

Тема "Идеи за хол и трапезария" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: