От мобилни телефони до цифрови камери
manolito - специалист
Здравейте! Колеги , дайте идея как да свържа LCD дисплей с платката му? Заводски е свързан със самозалепващ лентов кабел , който не издържа дълго време на температурите в купето на колата и се разлепя! Никъде в БГ не мога да намеря такъв лентов кабел. :? Разлепя се само от страната на дисплея (стъклото) , а към платката няма проблем. Мисля си за нещо от рода на куплунг за платки (стъклото на дисплея е толкова дебело) , с нужният брой и ширина писти или някъква друга връзка , но си нямам на идея къде и какво да търся? Досещам се и за вариант с проводяща гума (като на електронните часовници) , но не знам дали се предлага такова нещо? Дайте идеи моля Ви! Ето и няколко снимки:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... id=2963569
А това е оригиналният му кабел:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... id=1560217
ELEMENTAL - специалист
Линковете ти нещо не работят.
manolito - специалист
Ето снимките

Прикачен файл

001560217.jpg
001560217.jpg (39.51 KиБ) Видяна 7856 пъти
manolito - специалист
:?

Прикачен файл

002963569.jpg
002963569.jpg (48.48 KиБ) Видяна 7855 пъти
manolito - специалист
:?

Прикачен файл

002963568.jpg
002963568.jpg (55.99 KиБ) Видяна 7854 пъти
ELEMENTAL - специалист
Изводите на дисплея метализирани ли са?
sirko - специалист
Това е дисплей на астра нали? Нямат оправяне тия пущини ...имат ама е временно, най-добре нов ама като знам по колко пари са най добре се примири че нямаш и тогава се помъчи да го правиш та ако не стане да не те е яд
ELEMENTAL - специалист
За лентов кабел можеш да провериш тук:
www.comet.bg
manolito - специалист
Пистите са от проводящ окисен слои до колкото знам. А за колегата sirko , не е от астра! И щом си такъв писимист защо изобщо влизаш в този форум?!
manolito - специалист
Пратих мейл на тези от www.comet.bg , но никой не ми отговори! :?

Тема "Въпрос за LCD авто дисплей" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: