• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко за дърводелството
miliad - майстор
:-D И аз стоя по настрана.
rockwall - майстор
ТЕМАТА е много полезна за хора, които тепърва почват гардероби, дори и само заради снимките на различни изпълнения,защото ГУГЪЛ невинаги показва снимки, които могат да се изпълнят с наличните в БГ материали

Бихте ли дали съвети за изпълнение на гардероб с дълбочина 60см, който да дава достъп до дъното.

Главната цел е да има достъп до дрехите на задния ред, за да не се налага изваждането на предния, за да вземе нещо, което е отзад

Не е задължително да е с плъзгането показано в клипа - май такова няма и как да стане - поне доколкото се консултирах с професионалисти - всички клатят глава, че опитвам нещо, което не са правили .... :?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n6ak2JG6_yQ[/youtube]

Мисля и за кухненски механизми (че са по-яки) с цялостно изваждане на

ЦЯЛАТА СЕКЦИЯ

Изображение

Изображение

или отделно на рафтовете
Изображение

Ще ви бъда благодарен за съвети и препоръки за механизми.

Предполагам, че ще е по-евтино да се вади цялата секция - поправете ме ако греша ???

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !
todor_tsanov - специалист
извинявай но не мога да проумея защо трябва да използваш аксесоари за кухня като има такива за гардероби почти всички магазини за мебелен материали
мисля че първо трябва да да прецениш какво ще съхранявам в гардероба този гардероб на клипа е малко не практичен в нета е пълно с фотоси https://www.google.com/search?q=Accesso ... 25&bih=603
rockwall - майстор
благодаря за поста, но разпределението на гардероба е направено според това какво ще има в него и кой ще го ползва и как може това да стане, без да се налага да се изпразват рафтовете в предната част, за да се вземе нещо, сгънато отзад.

Снимки на гардероби в Гугъл има много, но не съм видял решение на този въпрос, което да върши работа.

*за кухненските механизми -> предполагам, че механизмите се делят условно на кухненски и некухненски, както показва и снимката която съм постнал на гардероба с изтегляща се част.

Лично аз бих заложил на качество и по-голяма товароносимост, отколкото на евтини пластмаси, проектирани да излизат до половината (дори в ИКЕА има такива), все едно ще слагам на тях само един чифт шушони и ще си ги държа най-отпред, а отзад рафтът ще е празен. Единствено механизъм с пълно изтегляне би свършил работа, а кухненските са с по-голям капацитет като кг.
todor_tsanov - специалист
"благодаря за поста, но не търсих коментар по разпределението на гардероба, което е направено според това какво ще има в него, а съвети как може да се използва гардероба, без да се налага да се изпразват рафтовете отпред, за да се вземе нещо, което е сгънато и е отзад."
точно това определя какво ще използваш /вид механизъм/ защо трябва да изпразваш рафтовете просто им сложи механизми за изтегляне /пълно или частично по твой избор/

"Лично аз бих заложил на качество и по-голяма товароносимост" камъни ли ще редиш вътре мисля че тези който са конструирали съответния механизъм са помислили по този въпрос

"проектирани да излизат до половината (дори и някои в ИКЕА) все едно ще слагам на тях само един чифт шушони и ще си ги държа най-отпред, а отзад рафтът ще е празен" това е въпрос на подреждане аз бих сложил отзад неща който ползвам по рядко а отпред тези който използвам по често

когато трябва да правя неща за който нямам нужната квалификация и опит се допитвам до специалист и го правя така както той ми препоръчва просто не умувам
rockwall - майстор
todor_tsanov написа:
това е въпрос на подреждане аз бих сложил отзад неща който ползвам по рядко а отпред тези който използвам по често
ТОЧНО ТОВА НЕ ИСКАМ ДА ПРАВЯ - ако ще е така и ще се сменят предни със задни всяка зима, няма да си хвърлям стария 5 крилен, правен 1970-та.
todor_tsanov написа:
когато трябва да правя неща за който нямам нужната квалификация и опит се допитвам до специалист и го правя така както той ми препоръчва просто не умувам
представи си, че съм се допитал и тук търся съвети и впечатления от механизми с пълно изтегляне, както и съвети от хора с опит, които вече ги ползват(или монтират) с години и имат достатъчно представа кое е добро и кое не.

НЕ ВСЕКИ СПЕЦИАЛИСТ монтира непрекъснато БЛУМ механизми
ribnikolaevi - майстор
shadowman написа:
Това са крака на Camar пригодени за реглаж и през дъното на шкафа след пробиване на отвор, това за мен е най-здравия крак в този си вид.

Изображение

http://www.camar.it/piedini_att_sep_plast.php#
Може ли да актуализирате линка, при мен не се отваря. Интересумат ме такива крачета, които да се регулират по удобен начин.
shadowman - майстор
http://www.camar.it/prodotti_piedini_at ... astica.php, серия 417/419. Тоя на снимката е 470, но ги замениха с другите.
ribnikolaevi - майстор
Благодаря за бързата реакция. Откъде в София могат да се вземат (а и да се видят преди това) тия крачета?
shadowman - майстор
Рали М, вносителите на блум, там може да видиш и пантите с които евентуално ще работиш.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Гардебоб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: