Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Trifun - специалист
Еееей, ама ти като котка - по гърба си не падаш , а ?

Не можеш ли простичко да кажеш : "Да, сгреших, извинявам се - имало и бойлери, че и други електроуреди, на които фазата не влизала първо в ключа. "

P.S. Съжалявам за спама в темата на колегата - това е последният ми пост в тази тема !
fox_vt - майстор
Не колега това е моето мнение съгласен съм че има и други бойлери със други схеми но според това което съм учил не трябва средството което изключва даден уред да е накрая все едно да заобиколиш АП.И аз няма да спамя вече в тази тема и без това съм пуснал друга.
Virtuozo - специалист
но според това което съм учил не трябва средството което изключва даден уред да е накрая все едно да заобиколиш АП
А да това е така,но то едното не е изключение за другото понеже хубаво е бойлера да има бойлерно табло извън мокрото помещение и когато човек се къпе е добре да изключва бойлера понеже не се знае кога ще протече вода от него по връзките и дали защитната му инсталация не е корозирала от влагата под защитния капак без да сме обърнали внимание.
fikata - майстор
Колега baretata_7_62 защо си изтри поста на тема,че главният предпазител управлява всичко, та и моето мнение трябваше да изтрия ?
:? .
Последна промяна от fikata на пет юни 22, 2012 8:27 pm, променено общо 1 път.
VLADO66 - майстор
Грешиш,Б.Б.управлява всичко и всички.
baretata_7_62 - специалист
Абе изтрих го щото почна да се вдига много шум за нищо, това е от онези периоди в който във форума няма силни теми и всички се заяждат за дреболии. Също така се сетих че на тоя свят вече има всичко, свързване преди ключа след ключа има и без ключ. По ми харесва първо да е свързан ключа, можеби защото е по праволинеино по логично. И двата варянта стават, зависи си от модела на бойлера и компонентите който използват пройзводителите.

Тема "Пускане на бойлер..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: