Всичко за дърводелството
Здравейте искам да си направя тези масички и нахвътлих размерите почти на око снимката е с много лошо качество дано я разберете има размера на голяма маса а на долната как би трябвало да стане ако някои може да ми направи едно готово проектче ще е супер мисля в баумакс да ми ги нарежат и кантират и да дам на един познат дърводелец да ми направи фиксовете и дюбелите аз само ще си ги сглобя най-лесното за мен :Д

Прикачен файл

ScreenHunter_01 Sep. 19 13.25.jpg
ScreenHunter_01 Sep. 19 13.25.jpg (43.8 KиБ) Видяна 1662 пъти
dadko - майстор
На мен щеше да ми е неудобно да искам помощ за такъв проект.
Без да се обиждаш, но- в какво се изразява сложността и кое точно те затруднява да си оразмериш плоскостите сам? И- кажи го този размер на голямата маса, че да може някой да успее да се справи с този проект.
http://www.como.bg/komplekt-pomoschni-m ... -7687.html

Еми виж ся на голямото го има размера,но на малкото го няма а има преграда на голямото отзад за да не се прекърши нещо и по малкото с колко трябва да е по малко като размер за да влезне без проблем и крачетата примерни някакви да ми покажете защото и от тях размера ще се промени и форума е за това да се пита който каквото незнае това че си по на ти с тези работи си е за теб ;) и от една снимка не мога да си изкарам всички размери на всяка плоскост а това,че на теб ти е неудобно е друг въпрос ;)
dadko - майстор
Проекта ти е готов. Ако дадеш размери А, B и височина H, както и височината на крачетата ( или колелцата) "C"

Прикачен файл

Assem_masi_duo.JPG
dadko - майстор
С две минути си ме изпреварил с линка с размерите.
Комплект помощни масички DUO, различни цветове, ШхВхД 45х48х40см
Предполагам, че "В" е височина, а за височината на вътрешната масичка- гледам, че трябва да има място за една книга или- да речем 50 мм. , но трябва, както казваш- да се вземе впредвид височината на крачетата. Та- избери си какви да са, кажи каква височина и...
Мерси много еми до тук повечето ми е ясно сега остава да видя колко точно трябва да са размерите :Д :Д :Д :Д и после да намеря някой пловдивски разбирач да ми направи фиксовете и с сглобката трябва да мога да се справя ..
П.С крачетата на малкото изобщо си нямам и на идея каква да са искам да са супер малки да не се виждат защото така или иначе ще е в/у паркет ;)
dadko - майстор
Ето ти картинка, която можеш да си разпечаташ.
Размерът Е, който трябва да уточниш след като си избереш крачета е
Е=426-D-C, където D е разстоянието м/ масичките- да речем 50~60mm, a C e височината на крачетата(колелцата)
Размера F се получава, като от размера 450 извадиш 36 мм и две дебелини на канта, за да може горния плот да е наравно със страниците.

Прикачен файл

DIM_masi_duo.JPG
:prayer: :prayer: Благодарско точно за това харесвам форумите ;) винаги има позитивни хора без работа които биха помогнали :mrgreen:

Когато стане готово ще кача снимки за да довърша темата както трябва ;)

Тема "Масички дуо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: