• 1
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 12
От 1 юли до 1 септември 2012г. НаправиСам започва конкурс за най-интересен ремонт, статия или нещо изобретено от вас.
Стефко - специалист
Да си участвал.....
nasko_a - специалист
Аз пък на няколко пъти пусках мейлове на какви ли не адреси, пак същата работа. Не вярвам, че за няколко месеца в държавата ни има само няколко човека, които могат да правят нещо. Така излиза от броя на участниците. Здраве да е :)
king82 - специалист
Не разбирам защо вече три дни след удължения краен срок, няма никакво включване от шефовете.
Стефко - специалист
Абе, тя Държавата пропадна, а ти ......
dakata_kn - помощник
то сигурно 50% от всички изпратени проекта не са публикувани (уж всичко трябваше да се публикува и тогава да приключи конкурса) то 1 месец нямаше админи и нови проекти, 2 седмици беше хакнат сайта и какво ли още не излезе.... живи и здрави.
jekasus - майстор
За тези триста лева ще се побъркате :lol:
Миленица - специалист
Здравейте, стоях и мислих, стоях и мислих дали да публикувам този си пост ... трудно решение ... от една страна ще засегна създателите и подръжниците на форума ... от друга страна ... многотие ... още едно многоточие ... как се създава форум? ... събират се единомишленици, прекарват заедно свободното си време, обсъждат теми, които ги вълнуват ... говоря зааа - да кажем едно не съвсем далечно време ... печатните издания са загубили функциите си, интернетът е все още привилегия на изключително ограничен кръг от хора ... но не това е най-важното, в случая говоря за принципа на създаване на форум ... форумът е съобщество на хора с идентични интереси (лично аз съм свидетел на зараждане, укрепване/загасване на различни форуми). На практика се получават няколко тенденции (на някого моето словоизлияние ще се стори изключително скучно, други ще кажат: да, така е): създава се форумът от единомишленици, в добрия вариант се привличат много съмишленици и форумът не просто просъществува, а се разраства, в другия случай те си общуват, общуват, не успяват да привлекат нови хора и нови идеи и форумът загива ... това, което казвам/пиша от позицията на опита е, че: форумите съществуват не (само) затова, че ги поддържат създателите(и администраторите и модераторите), форумите съществуват заради потребителите ... няма да уточнявам защо пиша това - мисля, че четящите се досещат. Това беше едно лирично изключително голямо отклонение. Сега ще пиша по същество. Моят съпруг през целия ни съвместен живот ме е упреквал, че съм повредена - моята повреда се състои в това, че съм принципна: като съм казала, че ще направя еди какво си, това означава, че аз съм преценила, че мога да го направя и ще го направя. Т.е. ако съм преценила, че нямам физическата или психическата възможност да го направя, не поемам ангажименти, . Точно поради тази причина пиша този пост. Сега, когато съм на 44 години не разсъждавам по-различно, отколкото на 24: не може да обявиш някакъв регламент и да реагираш само когато участниците в него нададат вой. Аз лично мисля, че когато някой съвсем доброволно е поел ангажимент към неопределен брой хора, би трябвало да е преценил възможностите си преди това... пожелавам ви да разсъждавате от позицията си на собствената си камбанария ... Хубава вечер дами и господа
Миленица - специалист
jekasus написа:
За тези триста лева ще се побъркате :lol:
"Хвала" на подобен начин на мислене :)) Не, момък, не става дума за тристата лева, в момента, в който изпратих имейл за участие, си знаех, че съм на хиляда версти от тристата лева ... въпросът е принципен: аз съм казала, че правя нещо: и го правя, предварително преценяйки, дали мога да го направя(визирам организацията на конкурса). Всъщност преди броени секунди написах, че ако преценя, че не мога нещо направя, просто не го обявявам.
jekasus - майстор
Тогава оставете хората да си помислят кой ще е победителя, все пак конкурса свърши преди три дни.
LazarGanev - "Велик майстор"
Спира пътен полицай една кола, вътре пътува семейство. Оглежда предните седалки, оглежда задните седалки - навсякъде опънати колани, няма за какво да се хване и рекъл:
- Ей, за едни 50лв ще се удушите бре!
 • 1
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 12

Тема "Конкурс "Направисам 2012"" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: