За толкова парички можете чиста коркова плоча да налепите на пода
Или държите на шарката от финалното покритие?

kandidat_maistor написа:Chefo77 какви все пак бяха плочите, с клик система ли и каква марка? Този XPS има ли смисъл да се слага, гледах на сайта на Егер пишеха да не се комбинира с други топло/шумоизолации, Wicanders също казват само ПЕ подложка, то ясно че няма да кажат има допълнителна нужда, въпроса е дали не пречи.Днес намерих останала дъска на обекта и успях да я разгледам по-обстойно. Размерът е около 1200 х 150 мм (не съм я мерил), при дебелина около 15-16 мм. Отдолу и отгоре има корк, като от долната страна има около 1.5-2 мм, отгоре - около 5 мм. По средата е друго дърво, предполагам чам. На клик система е, но няма производител - само големи цифри.
kandidat_maistor написа:...да не се притеснявам че ще изтече в най-ниската точка? Искаш да кажеш, че няма да изтече като течност, а ще остане там където съм я изсипал ли?...Да, точно така. Просто сама ще се подравни. Колкото до дебелината на слоя, при мен така се получи. Просто си мисля, че в дебелината ми е проблема. Марката беше някаква измислена със слой от 1-10мм и цена 23лв/торба. На Баумит беше около 40лв и дебелина от 4-10мм. Това преди 5 години.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: