Прав си колега, в кантара няма как да се излъже ама хич  Ей хора тя цената се регулира сама, и да го въртим и сучем все тая, да има разлики + - 10% в различните складове, както има възможност и за пазарлък, но това пак си струва ресурс.
 Ей хора тя цената се регулира сама, и да го въртим и сучем все тая, да има разлики + - 10% в различните складове, както има възможност и за пазарлък, но това пак си струва ресурс.
Впрочем като сте заправили сметки хайде направете я сами, близо е до акъла от къде идват дървата (от гората) ,та ще прескочим половината хамалогия и ще вземем моментната цена 105лв. на тон натоварени на камион (от подвозващия на превозващия), това е цената към момента на бук в района на централна Стара планина, пояснявам- самия бук не е във видът в който го слагате в печките.

Ей хора тя цената се регулира сама, и да го въртим и сучем все тая, да има разлики + - 10% в различните складове, както има възможност и за пазарлък, но това пак си струва ресурс.
 Ей хора тя цената се регулира сама, и да го въртим и сучем все тая, да има разлики + - 10% в различните складове, както има възможност и за пазарлък, но това пак си струва ресурс.Впрочем като сте заправили сметки хайде направете я сами, близо е до акъла от къде идват дървата (от гората) ,та ще прескочим половината хамалогия и ще вземем моментната цена 105лв. на тон натоварени на камион (от подвозващия на превозващия), това е цената към момента на бук в района на централна Стара планина, пояснявам- самия бук не е във видът в който го слагате в печките.

)!Какво ще стане ако всяка бензиностанция си продава горивото с различна мярка - 0,5;0,8;1л;галон,бушел,мушел и пр. и пр.Казва се цената за количество и всеки си прави сметката - но да ги няма тия евтини номерца - кубове,кубчета,формички и пр.идиотизми!Аз като купувам от търговци нарязани дърва, си ходя с метъра и питам - тази форма колко струва - ако ми отърва купувам, ако не отивам при следващия, но не питам какъв обем е - досега само един търговец не посмя да ме излъже в очите
 )!Какво ще стане ако всяка бензиностанция си продава горивото с различна мярка - 0,5;0,8;1л;галон,бушел,мушел и пр. и пр.Казва се цената за количество и всеки си прави сметката - но да ги няма тия евтини номерца - кубове,кубчета,формички и пр.идиотизми!Аз като купувам от търговци нарязани дърва, си ходя с метъра и питам - тази форма колко струва - ако ми отърва купувам, ако не отивам при следващия, но не питам какъв обем е - досега само един търговец не посмя да ме излъже в очите   - другите са нагли до откат!Поздрави и умната с дървата!
  - другите са нагли до откат!Поздрави и умната с дървата!