• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 385
Ел. инструментите. Консумативи.
Илиян Илиев™ - майстор
Или евентуално магарешко мляко, ако още го правят винпромите. :drinkers:
VLADO66 - майстор
Направих си труда да ти изровя нещо http://www.youtube.com/watch?v=HBLtOWQYyxA -може да импровизираш с разпределителна кутия за ел. инсталации.
stiv1961 - майстор
VLADO66 написа:
Направих си труда да ти изровя нещо http://www.youtube.com/watch?v=HBLtOWQYyxA -може да импровизираш с разпределителна кутия за ел. инсталации.
Хитро, в събота ще пробвам, че пак ми се очертава доста работа на село. Илияне, ,,магарешкото мляко" ще го претакам в събота. Вече е готово за консумация :-D
Илиян Илиев™ - майстор
Аз преточих днес. Всъщност сега трябва да го върна обратно в измитото бидонче. :drinkers:
lov - майстор
Айде че и мен ме хвана каръка с тия пусти резачки. Тъкмо намерих маслена помпа и я подкарах. Изгорих две резервоарчета и карбуратора сдаде багажа. Почна да се дави. Дори като припомпя на помпичката и налива директно гориво в двигателя. Някой да има схема как работи защото като го разглобя всичко вътре е ОК. После като го събера пали от раз изфорсирвам я няколко пъти и пак същата песен. Явно някое клапанче прави магарии ама така без схема трябва много да гадая кое как.

Та за това моля за някаква схема.

Резачката е Ейнхел китайче но каквато и да е принципна ще ми свърши работа.
lov - майстор
Намерих каквото търсех по руските форуми. Оправих машинката даже и станах спец по карбуратури Walbro. И понеже материала е доста интересен, същите се ползват и по марковите и точно е обяснено принципа на работа и настройките машини може да го пусна като отделна тема.
stiv1961 - майстор
lov написа:
Намерих каквото търсех по руските форуми. Оправих машинката даже и станах спец по карбуратури Walbro. И понеже материала е доста интересен, същите се ползват и по марковите и точно е обяснено принципа на работа и настройките машини може да го пусна като отделна тема.
Пускай- чакам с нетърпение, че днес пак имах ядове :?
MamaMy - майстор
stiv1961 написа:
Пускай- чакам с нетърпение, че днес пак имах ядове :?
viewtopic.php?f=58&t=40226&p=456238#p456238
iivanov - майстор
Нов съм в рязaнето(3-4куб) и зaтовa питaм.Кaквaе рaзликaтa в стъпките нa веригaтa?Коя стъпкa зa кaкво се използвa и може ли дa се увеличи производителностa нa трионa с промянa нa същaтa?Негaтиви?
dragozow - майстор
Малките машини обикновено са 0.325/1.3/ или 3/8/1.3. Даже и да сложиш друга шина и верига малките машинки толкова си могат, поскоро работи винаги с наточена верига.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 385

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: