• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Junak - майстор
Има защита по ток, която предизвиква този ефект. Търси обикновен траф
galin56 - специалист
nv952 написа:
Junak написа:
Що си мисля, че за лаптоп е 19V. Твойто зарядно на колко волта е?
18.5 волта 3.5 ампера 65 вата
Погледни само и на изхода какво пише. 18,5V AC или 18,5V DC. Мисля си че ако е АС за това премигва.
nv952 - майстор
galin56 написа:
nv952 написа:
Junak написа:
Що си мисля, че за лаптоп е 19V. Твойто зарядно на колко волта е?
18.5 волта 3.5 ампера 65 вата
Погледни само и на изхода какво пише. 18,5V AC или 18,5V DC. Мисля си че ако е АС за това премигва.
DC18,5
galin56 - специалист
Ами човек тогава незнам защо не става с него. Пробва ли да обърнеш поляритета на кабелите тогава. Ако и това си пробвал остава просто тоя тип захранване да не става за тая работа. Намери си друго, каквото ти написах и ще стане. Няма как да не светнат. А, я пробвай и само на една крушка, не на навързаните 6 да видиш как ще свети тогава. Като разменяй и поляритета на захранването.
nv952 - майстор
galin56 написа:
Ами човек тогава незнам защо не става с него. Пробва ли да обърнеш поляритета на кабелите тогава. Ако и това си пробвал остава просто тоя тип захранване да не става за тая работа. Намери си друго, каквото ти написах и ще стане. Няма как да не светнат. А, я пробвай и само на една крушка, не на навързаните 6 да видиш как ще свети тогава. Като разменяй и поляритета на захранването.
току що пробвах като са 5 и 6 крушки премигват когато са 4 светят бая силно
galin56 - специалист
Последователно ли си ги вързал или успоредно?
Junak - майстор
Не мога да разбера що задавате въпроси и, като ви отговорят, вие пак си знаета своето.
galin56, като не знаеш как работи това зарядно, не подвеждай хората.
nv952 - майстор
galin56 написа:
успоредно
galin56 - специалист
Junak написа:
Не мога да разбера що задавате въпроси и, като ви отговорят, вие пак си знаета своето.
galin56, като не знаеш как работи това зарядно, не подвеждай хората.
С кое го подведох , бе приятел? Опитвам се да му помогна на човека.
galin56 - специалист
nv952 написа:
galin56 написа:
успоредно
Ами явно не му стига мощност. Разгадахме "мистерията" най-накрая. Купи си каквото трябва и действай. Аа, и не ги тествай много много с това захранване, защото то е на 18,5В а крушките са на 12В. Те за това и светят толкова силно, но много и греят и ще им прегорят жичките и ще трябва да си купуваш нови. Хайде лек ден от мене.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "градинско осветление на 12 волта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: