Да е жив и здрав СТИВ напраправи ми вратопрозорец на спалята , нормални цени, пефектен монтаж,но после жената и дъщерята казаха -нова спалня нови матраци..ТТТТТТТТТТТака гардероб и спалня за мен не са проблем
Реших да си купя матраци .........260лв -----90лв рамката прилича на щайга за ябълки,пълнеж на матрака ,кой кавото решил и слагал вътре.МЕМОРИ ПЯНА и бонели опаковани с дунапрен иттт нататък.Прочетох всичко написано в този форум и други.Пипам рамката през плата няма нищо ,лягам на матрак от мемори пяна,,,,,, кеф ама слушам до мен едно младо семейство нещо мръкат за меморито и си купуват обикновен дунапрен.А сегаде кво да правя?И си казах НАПРАВИ СИ САМ.Техника имам ,голяма фреза ,банциг ,плания ,щрайхмус пистолет за тапицерия .Завъртях се из складовете да проверя за цените ............ами добре .
Два дунапреда на размер 90/190/13-125лева
Вата за 2 матрака 7,00 лева
Фазер 1 бр -12лева за двата матрака
Лепило прома 650гр--12лева
2 БР ребра 5/10/4м -12 лева за2бр матраци на размер 09//190/130см
Такаааааа купих всичко и сътворих това което ще видите на снимките.
Забравих да пиша, че дамаската върви цената от 7 до14 лв на размер 140см на линеен метър.
Така наприх рамките ,залепих дунапрета който се води като качество плътнос и ттттнн Т-25 , заоблих ръбовете за да не се къса дамаската и сега питам ?
Как да направя ъглите къдо се събира дамаската ,да режа и после да шия или по този начин ,който ще покажа на снимките.-Благодаря на всички предварително ,който ще ми покажат правилният начин.
За всички ,който нямат техника , си купувате един лист водоустойчив шперплат и продължавате..............най е на далавера дунапрен 80/190/10см .Не съм пуснал снимки на целият процес на изработка защото ,мойте машини са купуване на старо .Но няма проблеми да ме питате ,на всеки ще се опитам да помогна.

Два дунапреда на размер 90/190/13-125лева
Вата за 2 матрака 7,00 лева
Фазер 1 бр -12лева за двата матрака
Лепило прома 650гр--12лева
2 БР ребра 5/10/4м -12 лева за2бр матраци на размер 09//190/130см
Такаааааа купих всичко и сътворих това което ще видите на снимките.
Забравих да пиша, че дамаската върви цената от 7 до14 лв на размер 140см на линеен метър.
Така наприх рамките ,залепих дунапрета който се води като качество плътнос и ттттнн Т-25 , заоблих ръбовете за да не се къса дамаската и сега питам ?
Как да направя ъглите къдо се събира дамаската ,да режа и после да шия или по този начин ,който ще покажа на снимките.-Благодаря на всички предварително ,който ще ми покажат правилният начин.
За всички ,който нямат техника , си купувате един лист водоустойчив шперплат и продължавате..............най е на далавера дунапрен 80/190/10см .Не съм пуснал снимки на целият процес на изработка защото ,мойте машини са купуване на старо .Но няма проблеми да ме питате ,на всеки ще се опитам да помогна.