Виж аз по-мога да откажа цигарите ,ама жената не.
Пък инали знаеш , откадето е жената , от там и родата

svetliopi44 написа:Е Вальо, не ми се вярва да няма начин ... още повече че с жената пушим само на определено място... на дивана пред ТВ-то , никаде другаде не се пуши... най лесния вариант е с два вентилатора, но тогава климатика ще работи нон стоп и си губи смисъла ако няма рекулператор...И аз там го правя , но смърди цялата къща. Оправия няма.
Виж аз по-мога да откажа цигарите ,ама жената не.
Пък инали знаеш , откадето е жената , от там и родата
valio2007 написа:Да не кажа, че говорят за 15В/м2 , а не за 15кВ/м2......... ако са го и постигнали.........Според моите даскали 15кВ се дешифрира като 15 000 Волта, което на м2 ми идва множко.
8180 написа:Не съм гледал филма, ама я вземете си проверете какво пишете, че ми е страшно да чета.valio2007 написа:Да не кажа, че говорят за 15В/м2 , а не за 15кВ/м2......... ако са го и постигнали.........Според моите даскали 15кВ се дешифрира като 15 000 Волта, което на м2 ми идва множко.Не че е кой знае какво, ама уж сериозна тема обсъждате.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 45&t=38236
8180 написа: Според моите даскали 15кВ се дешифрира като 15 000 Волта, което на м2 ми идва множко.А всъщност става въпрос за 15kWh/m2a (Киловат часа на метър квадратен годишно) което е годишна консумация на енергия и 10W/m2 (Вата на метър квадратен) което е необходима енергия за отопление в даден момент
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: