• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Манчо - напреднал
при работа с akrobat reader ми излиза application error.какъв е проблема :?
velsi - Почетен майстор
Ако преинсталиране на програмата не помага, най-вероятно е омазан Windows.
pavelari - майстор
що не пробваш да сложиш една по-стара версия като acrobat reader 5 например
Мисля, че имаш проблем с новите версии на акробата и Win. Можеш да си решиш проблема като дадеш права за четене и писане на потребителската група или на всички, за папката :
C:\Documents and Settings\твояакаунт\Application Data\Adobe
Успех!
Манчо - напреднал
PhrozenCrew написа:
Мисля, че имаш проблем с новите версии на акробата и Win. Можеш да си решиш проблема като дадеш права за четене и писане на потребителската група или на всички, за папката :
C:\Documents and Settings\твояакаунт\Application Data\Adobe
Успех!
да обаче аз несъм слагал мой акаунт и всеки може да работикаквото иска.смених версията и сега е добре ,но се появи отново такава грешка като отварях папка с клипове в mu documents
pavelari - майстор
инсталирай нод32
и сканирай
некой яко е намаал вируси ми се струва
и потърси програма trojan remoover
Манчо - напреднал
балагодаря за съвета,а можеш ли да ми кажеш от каде да си намеря nod32, но със сериен номер?
diaflin - специалист
Манчо написа:
балагодаря за съвета,а можеш ли да ми кажеш от каде да си намеря nod32, но със сериен номер?
ESET NOD32 Antivirus 3.0.566.0 Final + New Key

Ако пуснеш търсачката излизат и други резултати за нод, в слуай , е има проблем с този , който постнах.
mamkata - специалист
Не знам какво толкова хвалите тоя Нод. Според мен е голяма боза. Виждал съм бая компютри с Нод и с Аваст, пълни с вируси. Аз лично ползвам АВГ /има и фри версия/. Не твърдя, че е най-добрата или най-леката антивирусарка, но на мен ми върши работа и до сега нямам оплаквания.
За подобни случаи е най-добре да се ползват он-лайн скенери на антивирусарка, която е различна от инсталираната - ето два такива скенера http://housecall65.trendmicro.com/ и
http://www.pandasecurity.com/homeusers/ ... tivescan/?

Аз лично ползвам основно първия /на Трендмикро/, който тръгва и на сървъри. Този на Пандата хваща и трасиращите кукита, което шашка потребителите :)
Манчо - напреднал
в крайна сметка преинсталирах C-то и сложих AVG FREE.Резултата ще видя по-късно
  • 1
  • 2

Тема "application error" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: