• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
pavelari - майстор
Justy написа:
Майка Зайка забелязва ловеца и казва на малките зайчета:
- Веднага си запушете ушите! Сега тоя там ще гръмне, няма да уцели и такива псувни ще се разнесат, че ...
- Мамо, мамо - ловец.
- Аааа бе деца - това е бачо ви Ване, глейте само да ви не настапи...
Харалампи - специалист
Млакото червейче:

- Мамо, мамо, къде отиде тати?

- Татко ви отиде с мъжете за риба деца.
Justy - майстор
Какво правят хора от различни националности, като намерят муха в кафето си. Англичанина изхвърля всичко, напуска и повече не стъпва в това кафене. Американецът запазва мухата за доказателство, пие кафето и завежда дело за милион долара обезщетение. Китаеца изяжда мухата и изхвърля кафето. Евреина продава мухата на китаеца, кафето на американеца и с парите си купува две чаши кафе. Какво прави палестинеца? Обвинява евреина в саботаж, иска поддръжка от ООН и изкрънква пари от международни организации за възстановяване на справедливостта с кана кафе. С тези пари обаче купува взрив и взривява кафенето, в момента, в който англичанина, американеца и китаеца обясняват на евреина, че е прекалено агресивен.
anmoll - специалист
Justy, тове е живата истина за международното положение.
Justy - майстор
Ми, те вицовете се извличат от живота :? :lol:
Justy - майстор
2117 година. Нема Съветски съюз, нема Европейски съюз, нема Съединени щати, ебати. Една нова раса владее Земята. Свръх- расата.

Преди много, много години гадателите предричаха господството на жълтата раса, но те пропускаха в сметките си една друга раса, също толкова древна....Но за това след малко.
Свръх расата не беше плод на генното инжинерство, не беше резултат от ожесточени завоевателски войни...

С две думи всичко започна така. Или както е казъл мъдрецът – всичко започна с любов....Една чудна септемврийска неделя Васил Траянов Боянов - Азис сключи брак с Ники Китаеца. Точка. Съвременниците на този акт не подозираха огромната заплаха таяща се в това напръв поглед щастливо събитие.
Шегаджиите питаха дали ще си разменят халките младоженците, близките им дигаха наздравици и тостове с – „Таз година булка, догодина люлка” , а философите цитираха ехидно Платон, че всеки е длъжен да сключи брак, който е полезен за държавата, а не приятен за самия него....
Та така, или както се вика - ти къде го чукаш, а то къде се пука...
Някои усмивки се помрачиха още на самото тържество, когато двете роди започнаха да разменят чеизи и зестри...От страна на Китаеца дадоха на младото семейство половин Илиянци и девет осеметажни блока в Свобода, костинбродската рода на свой ред подари четвърт Филиповци, две улици във Факултета, и осемнайсе мобилни скраб бригади...
Наддаването продължи с часове, близките на младоженеца не жалеха нищо за личната булка, даровете валяха един след друг - -канал за китайско карго, две хиляди километра китайска стена, китайски ресторанти в Виена, Париж и Лондон...
Несметни богатства се изсипаха в ръцете на младата двойка...
Започнаха да присядат на завистиниците отбраните гозби , а те бяха многобройни – Костинбродско пиле в сладко-кисел сос, китайски гъби в ром, пълнени трътки „Гун Бао” имноого други, на самото парти свиреше оркестър „ромски перли” с китайски кецове и копринени ризи дар от свекървата....

Мина сватбата , нещата поутихнаха, след девет месеца щастливата майка Азис роди първото си отроче, кръстиха го Хасан Мин, акта на самото зачатието е описан от Роберт ван Хюлик в книга десета от Китайски загадки...
По-натътък няма да ви губя времето в детаили от историята на семейството. Хасан Мин порастна и по примера на далечната си леля Софи Маринова се ожени за дъщеря си Айше Икебана и така леко-полеко се създаде началото на новата раса, те бяха жълто черни на цвят, наследиха китайската работливост и крадяха от сутрин до здрач. Учените се разделиха на две групи в спора като кой се пллодят – като циганите или като китайците, но това не от съществено значение, важния факт беше, че населиха Земята за няколко години, и със същата лекота, която тяхната прабаба Азис крадеше песни те окрадоха всички богати градове и държави.
Това е последното нещо, което пиша на китайския си компютър, много съм изморен и ще заспя, а когато се събудя сигурно ще ми го откраднат....Пък и той няма да ми трябва защото ще ми спрат тока, не съм го платил... Но нямам толкова пари, само аз плащам ток. За целия град.... Не е смешно...
UNIOR - модератор
Направо си е тъжно, как искам да тегля една солена дълга та чак кисела псувня, по адрес на.....,Ама после трябва сам да си изтрия поста и да се предупредя на лични....Сори за спама ама не се сдържах
8180 - майстор
Justy написа:
Ми, те вицовете се извличат от живота :? :lol:
Чудя се как да се засмея на това за "новата нация". Иначе като хумор много ми допадна, ама за момент ако си го спомниш "от живота" - ужас. =D>
Justy - майстор
Малко момченце пита баща си:
- Тате, а какво е това "биология"?
- Как да ти обясня по-просто? Например ти приличаш на мен - това е биология.
- А "социология" какво е?
- Синът на съседа също прилича на мен. Това вече е социология...
Justy - майстор
секретарка: Цифричките на клавиатурата ми не работят!
админ: Натиснете NumLock.
секретарка: Натиснах, не помага!
админ: Чай? Кафе?
секретарка: Не може ли направо да се е*еме?
админ: НА КЛАВИАТУРАТА КАКВО РАЗЛЯ ПИТАМ!!!
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: