• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
Stefan_62 - майстор
newmember написа:
Аз чакам мнение за нитачката :) Имам мерак на една, даже гледах по сайтовете едни за по 50 лева - Unior и Usag :) Ако има кутийка/куфарче я отнасям направо, но и без него пак мисля да я отнеса, че ми се свиди да дам 50 лева за нещо дето ще седи в шкафа освен за пробата ... :) Дали ще може да тегли всякакви нитове или само алуминиеви? За нитове с по-дълги глави ще става ли или само за по-къси сглобки? Благодаря!
Абе това наистина е инструмент който рядко се използва, но веднъж ще му потрябва на човек и няма да го има :lol:.Аз преди време си взех една нитачка на "black & decker", досега съм я ползвал само с алуминиеви нитове и съм доволен, може да изтегля и с по-дълги глави, така че мисля, че и тази би трябвало да може. За тези пари си заслужава да я вземеш не се замисляй, ако нямах щях да я отнеса и нея :lol: . :drinkers:
EDI - майстор
При нитачките "кучето е заровено" в качеството на двете челюсти и механизма им, та от тази гледна точка е божа работа.Може и китаец за 5-6 лева да работи много добре и машина за 15 лева да не става за нищо, да задържа стеблото и да не може да изтегли нищо.
mitko64 - майстор
Не знаех, че има други нитове освем алум. Слушал съм за неръждавейка, но мислех, че само стъблото е такова.
EDI - майстор
Виждал съм и медни нитове освен алуминиеви.Има и едни имитации на медни - алуминий и само отгоре са оцветени в цвят мед.Други не съм виждал поне аз.
marmoz - специалист
Днес се врътнах до Лидъл да разгледам,и отмъкнах и аз един пневматичен такер :-D Жената още незнае ,чакам да се прибере да я зарадвам :-D :-D :-D
Stefan_62 - майстор
marmoz написа:
Днес се врътнах до Лидъл да разгледам,и отмъкнах и аз един пневматичен такер :-D Жената още незнае ,чакам да се прибере да я зарадвам :-D :-D :-D
Честито да го използваш със здраве. Гледай, ако се ядоса да не те закове с него :lol: :drinkers:
marmoz - специалист
Ха,неможе да ме закове,компресора е на село :-D ,така имам предтекс да си копна и мини компресор като пуснат :-D
joro39 - специалист
като гледам колко въздух му трябва да стане с компресор от хладилник.
MASTER - специалист
Stefan_62 написа:
marmoz написа:
Честито да го използваш със здраве. Гледай, ако се ядоса да не те закове с него :lol: :drinkers:
По страшното ще е ако го замери с такера. :axe:

Някой друг бод се изтърпява леко - (собствен опит) :lol:

Преди време трябваше да забия 150 000 бода за два дена, че компресора беше свободен само събота и неделя.

Както и да го мъчиш, се пада по 12 часа на ден без много офлянкване

И неделя вечерта вече бях толкова координиран, че си вкарах два бързи последователни в мекото на пръста. :-D :-D

Абсолютно нищо не се усеща, само ги извадих,една лепенка и газ. мислех си да ходя после за тетанус да ме продупчат трети път, ама толкова ми се спеше :rolleyes: , че се отказах. :-D
stiv1961 - майстор
Някой знае ли какво представлява този ,, многофункционален инструмент" от стр.3 на каталога намален от 77 на 59 лв.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: