filmatoplo написа:Абе малко е големичък, но докато не се изпробваМръвките няма ли да се пързалят с този голям наклон
![]()
.

filmatoplo написа:Абе малко е големичък, но докато не се изпробваМръвките няма ли да се пързалят с този голям наклон
![]()
.
ArturDent написа:Ето от...Бях ги гледал тези "огнища" в Практикер, а откакто чета в този форум много съм се навил за валандър. Та, ще взема да рискувам с едно като купешко и аз. Пък напролет ще обменяме рецепти.
gogata1987 написа:Бях ги гледал тези "огнища" в Практикер, а откакто чета в този форум много съм се навил за валандър. Та, ще взема да рискувам с едно като купешко и аз. Пък напролет ще обменяме рецепти.Абе ако си намериш един диск от брана и си стъкмиш един Валандър ще е по-добре, не че и купешките не стават ама друго си става ястието на желязо ровило се 10-на години в пръста
stiv1961 написа:1+ Аз затова казах поне да е работил 10-на г.А чели ли сте тази констатация:Прикачен файл:uok.jpg
Идеята е, диска де е работил достатъчно че да се е износил плавно от средата към периферията. Така в средата остава дебел а към краищата изтънява от което би следвало де се нагрява по-равномерно.
Е т,ва му е плюса
ArturDent написа:Картинката на уок...Уок-а е вид тиган използва се основно за приготвянето на азиатска кухня / и името му произлиза от там/. Ако си забелязъл, че е дълбокичък. Валандъра не се прави задължително от брана, просто колегата който го е измайсторил му е дошла идеята да го направи от брана и е кръстен на негово име
Каква е сега разликата между валандър и оук? Може би последното е името му на китайски?
Или пък валандъра задължително се прави от брана...
bulhomes2 написа:Нещо се е дублирала темата - http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 0%B0%D0%BDИ то с 6 дни разлика
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: