• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 385
Ел. инструментите. Консумативи.
pi6ligara - специалист
Доколкото видях тук http://niksi.eu/pages.php?pageid=4 предлагат само cs380 ?
dragozow - майстор
Човек, имаш ли телефон? Звънни им.
the_play87 - специалист
Първи снимки на двата звяра :-D

Прикачен файл

IMG_0185.jpg

Прикачен файл

IMG_0184.jpg
pi6ligara - специалист
Здравейте,в крайна сметка купих Mcculloch cs 380 за 250 лева от човека,закупена е на 22.01.2013г.Искам да питам има ли някъде клипове или коментари за това как се представя тази резачка?Търсих в интернет,но намерих само 2 клипа и в нито един не е показано как реже а коментари 0,имам чувството че само аз имам такава :tonqe:
iivanov - майстор
Това че е купена на 22.01.2013 нищо не значи.Такава машинка може да бъде прецакана за 20 мин или един резервоар време.Щом ти я дава тънко може точно това да е станало.А и какви отзиви искаш за кастрачка на клони?
mitko64 - майстор
Като стана въпрос за този тип машини тези от Щил ме хвърлиха в тиквите с новия тухлорез ли, бетонорез ли, каменорез ли да го нарека GS 461!
Последна промяна от mitko64 на пет мар 22, 2013 5:27 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Това е електрическо.
pi6ligara - специалист
Поне според моето скромно мнение машинката не е прецакана,пробвах я реже си добре,а и човека като дойде да се спазарим стоя с мен 40 мин. и се постара на дълго и на широко да ми обясни какъв бензин е сипал,с какво масло го е смешал,че дори си е купил хускварна масло за веригата,също така си каза трите имена,телефона и къде живее и каза ако нещо не ми е ясно да го потърся.Не мисля че ако искаше да ме прецака щеше да ми отдели толкова време,а относно отзивите просто се надявах някой да има такава и да я е коментирал,какво като е кастрачка за клони,та нали повечето хора си копуват такива,надали всеки втори ще даде 1000 лева за за резачка за домашно ползване.Не че очаквах кой знае колко мнения или клипчета за нея,но чак пък нито едно да няма това ме очуди,че даже и в youtube.
the_play87 - специалист
От днес вече си имам и комбинирана тубичка за бензин и масалце :)

Прикачен файл

Combi_can_H410-0640_large.jpg
Combi_can_H410-0640_large.jpg (33.26 KиБ) Видяна 5115 пъти
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 385

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: