• 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Произвеждали са се от 1976г. до 1989г.- съвършенство без изменения :)
Mega - специалист
Аз ползвам нивелите на Rotenberger. Доста добро качество и цена доста под тази на Sola.
колко кинта е ротенберга? :partyman:
mitko64 - майстор
profesionalist_wood написа:
колко кинта е ротенберга? :partyman:
На bg.maistor, като че ли цените най- стават. Иначе другаде съществена разлика със Сола не откривам.
angel_ov - специалист
mitko64 - майстор
Имам го от лятото. Дал съм отзиви в темата. Като допълнение- достатъчно мощтна да се справи с всичко дървено. Дозатягай гайката през един два среза. Тогава свърши още същия ден даже в Перник, та взех последната върната от клиент(включил неволно инерционната спирачка и я върнал защото не върти).
ZEDYCUS - майстор
profesionalist_wood

Произвеждали са се от 1976г. до 1989г.- съвършенство без изменения :)
Било е върха на сладоледа. :-D Ама никой не прочете колко отклонение дава на метър, 4,4 мм на метър. :razz:
Сигурно с такъв са мерили кулата в Пиза. :-D
Взех преди време от тези ъгломери и нивелири заради градусите. След като го залепих взе да показва горе долу вярно. Имаше луфт в рамената.
Да де, и аз дълго време съм се чудил защо са го направили 4,4мм на метър :irre: :crazy: Тия ще да са били малоумни да ги продават :irre3: Явно е някакво сделано специално за бавноразвиващи :lol: ама си е за вечни времена :-D
На най-големия китайски боклук в илиянци ще пише 2 мм отклонение ама чак пък толкова :?
nikolson - майстор
Х-м-м-м, дали обикновения зидарски отвес дава такова отклонение?...
пишман_майстор - майстор
Еее..че от него по-точен има ли :-D ( стига да няма вятър де...)
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: