Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
tinalex - специалист
И за пясък е добра,и да краси рафтовете в магазините.Не си давай парите.
nv952 - майстор
Бате иво ако си от софия в новия баумакс люлин има фреза на бензин за 400лв 4.5 коня намалена е от 490лв http://www.proomo.info/search/label/%D0 ... -results=2 можеш да я видиш на 21 страница.
Бате Иво - напреднал
Благодаря ви за мненията.Явно и 1200w ще e слабичка за целта.Тия по 700w са ясни ,че стават за пясък.Ама не смятам да си взимам за морето лятото :-D .
Johny - майстор
С тази фреза можеш само да се снимаш. Вземи си машина с ДВГ 5-6коня и най тежката, която намериш. Другото е порнография. Дето каза колегата - за перлит става. Аз есента с фреза 6,5коня и 60кг. не можах да прекопая, защото земята беше много суха.
Caxo - специалист
Проблема не е само мощността. Леки са. Ако ще и 500 коня да е като няма кой да я натиска надолу само ще върви по терена.Ако пък сложиш тежест сигурно ще умалее :-D Да не говорим, че машинките за рязане на корените на райграса(които влизат в почвата само на 1-2см.) и изкарването на сухата трева отгоре са с 2000 вата мотори....За 200 лв по-добре си купи един стар мотоциклет и вместо задна гума му сложи чапи :-D

П.П. Това последното го казах на майтап ама като се замисля...убеден съм че ще свърши по-добра работа !
daniench - напреднал
взех такава фреза от лидъла ,за малки площи е добре ,само че има чалъми при работа,единия е че пазиш кабела ,другия е че се работи като я накланяш наляво и на дясно ,за да може да задълбае и се задържа повече на едно място .
бензиновата е по добра ,обаче е по тежка и не ме устройва(обработвам място насред къра) и всичко го карам с кола .
та взех и генератор ,че да мога да включвам и водна помпа
цената също не е за подценяване
Бате Иво - напреднал
Сахо,това с мотора ми харесва-трябва да се помисли за патент :-D .Още в първия пост казах,че ми трябва само за фрезоване/есен се прави дълбока оран 40см/.Мисълта ми беше тия 1200 вата да ли могат да заменят мотиката.Иначе при мотофреза по ми е изгодно да давам по 40 лева на сезон за оране и фрезоване.Тия от лидл и на мен ми се виждат рехави/700вата ако не се лъжа/.Danienchq,само фрезоваш предполагам-каква площ?
EDI - майстор
АЙНХЕЛ пуснаха 1300 ватова електрическа фреза.Тежи 17 кг, по-тежка е от другите електрически фрези - http://einhell.bg/?p=4208 .
ESPACE - майстор
Един електрически моторен трион е по 2000W, та е странно защо не слагат на тези фрези един поне 2500W да имат повечко пауър.
nv952 - майстор
EDI написа:
АЙНХЕЛ пуснаха 1300 ватова електрическа фреза.Тежи 17 кг, по-тежка е от другите електрически фрези - http://einhell.bg/?p=4208 .
ЕЙЙЙ що не изчаках малко

Тема "Електрическа фреза" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: