Здравейте майстори аз съм нов във форума четох доста интересни теми относно ремонт на покриви.Като всеки друг в този форум и аз си имам своите болежки с покриви и правенето на стоманобетони плочи на къщи,та имам идеята да направа точно това с моята къща това лято която сега е на гредоред. Стоманобетонната плоча ще си викна майстори или някаква фирма но покрива може да се наложи и аз да го права,защото като четох какви майстори съществуват за покриви се плаша дали ще случа на добър екип за тази цел.Аз имам някаква идея как да направа конструкцията(по натам ще покажа и снимки за да ви стане ясно каква е къщата и как изглежда)но има някой термини в наименованията на отделните детайли или конструкции които не мога да си ги обясня.Това са ''маия'';''контра летва'';''клещи'' много моля да ми ги обясните и покажете на някоя снимка къде седят и как се използват.От този форум четох и за бетонобъркачките и много се запалих и си купих наскоро. Имам една стена която дели съседския двор от нашия и искам да направа пояс върху него и да направа метална ограда.
schuldinerКакво общо има расата тук. Или си майстор, който си разбира от работата или си палячо, който от нищо не разбира. Дали е българин, турчин или циганин това няма никакво значение.
Всичките снимки в сайта са 100% процента реални, а има още доста които все нямам време да кача понеже постоянно съм на работа.
А колегата "Вадим Владимиров" ми изглежда чист предприемач, който прибира по-голямата част от печалбата, а всъщност някой друг му върши работата. Затова и предлага толкова високи цени.
Не искам да продължавам да споря с никого. Всеки си има политика на работа и сам си преценява на какви цени да работи.