Мечтата на всяка домакиня
Svezar - специалист
Ето какво успях да сътворя от купчина дъски,не е нещо особено но като за 900лв бива :wink: Малко късно се сетих да снимам та липсва началото но се добива представа.

Изображение
[imghttp://media.snimka.bg/s1/1855/029953391-big.jpg?r=0][/img]
Изображение
Изображение
Изображение
dimitarhp - напреднал
Има много "профита" дет немогат да си напаснат вратичките,добре си се справил.Само дето си "изхабил" ъглите, долния,и горния.Малко нещо плота ти е дошъл къс :yawinkle:
Svezar - специалист
Да,ъгъла до печката остана дупка а отгоре освен ъглов шкаф с прилежащата му сложна вратичка нямаше какво друго да измисля а това щеше да усложни проекта та минахме на "лесния вариант",а и кухнята е в апартамент който се дава през лятото на туристи и няма нужда от прекалено много място за посуда,колкото до плота.....жената при писането на размерите вместо 265 е написал 256 и те така :cry: тя мислеше да го отрежем до началото на комода и там да сложим свързваща лайсна,но аз реших да добавим само парче накрая,ще мина снадката с един кафяв фулмастер и тази тънка линийка ще стане трудно видима-с ръка не се усеща къде е снаден а и там ще има микровълнова :idea:
dimitarhp - напреднал
Щом даваш под наем , е трябвало да направиш връзката между двата плота с ал конектор.Така както си я направил зглобката ,и само жена ти да ползва кухнята ,пак не можеш да я опазиш от водичката,камо ли някой дет го боли..
vlad0bs - напреднал
Браво, супер се е получило :)
В тези 900лв ПДЧ дъските+плота+гръб ли влизат?
На мен за 2 линейни метра шкафове (само долен ред, който е 2 вратички и едно чекмедже) + плота, гърба и една лълга дъска над гърба ми искат 450лв, като се има в предвид, че материалът е от най-евтините. Нормална ли е тази цена?

Прикачен файл

kitchen.jpg
Това представлява схемата
kitchen.jpg (52.98 KиБ) Видяна 7164 пъти
Svezar - специалист
vlad0bs написа:
Браво, супер се е получило :)
В тези 900лв ПДЧ дъските+плота+гръб ли влизат?
На мен за 2 линейни метра шкафове (само долен ред, който е 2 вратички и едно чекмедже) + плота, гърба и една лълга дъска над гърба ми искат 450лв, като се има в предвид, че материалът е от най-евтините. Нормална ли е тази цена?
Да,в парите влиза това което си написал /материал,разкрой,кантиране плюс всичкия обков/ . Цената която ти казваш е нормална когато някой ти го докарва у вас и ти го сглобява иначе според мен като материал /щом е най-евтиния/ е към 200лв ,останалото е за труд,все пак и тия хора хляб трябва да ядат :idea:
Svezar - специалист
А ето и допълнения -масичка и ТВ шкаф "hand made" :wink: Крачетата на шкафа май не ги избрахме добре и ще се сменят :?
Изображение
Изображение
DTIvanov - специалист
Колега, справил си се чудесно, така че недоумявам какво те уплашиха вратичките на ъгловия шкаф? Още повече, че горе може да е без врати (то май и сега е така), а долу така или иначе няма как да си с ъглови врати. Просто шкаф до края и същата врата с други панти. Но това вече е минало, така че със здраве да се ползва. Още веднъж браво!
genata6 - специалист
Кухнята е 6 изобщо не е аматьорска .

Тема "Още една аматьорска кухня :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: