• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
gibson58 - специалист
Tя ако ми беше рода,дали щях с косачки да се занимавам :-D .Не искам бензинова , а днес се обадих в сервиза да им обясня ,че проблема е от месец, те категорично ми заявиха ,че си е мой проблем.Оня "вежливия" по телефона дори и не ме слушаше какво му говоря ,а повтаряше като слабоумен "ми донесете я,ми донесете я" .Ама като му казах,че гаранцията е била до преди нялколко дни отговора беше светкавичен-"нищо не мога да направя" :lol: не съм и очаквал друга в нашата татковина.
kuger - майстор
Хайде бе, за един-два кирливи лагера ще вземаш нова. Ако не можеш да се справиш сам, приятели нямаш ли? Сменяш, караш, докато изгори и тогава мислиш за нова.
gibson58 - специалист
kuger написа:
Хайде бе, за един-два кирливи лагера ще вземаш нова. Ако не можеш да се справиш сам, приятели нямаш ли? Сменяш, караш, докато изгори и тогава мислиш за нова.
Това ми беше и първоначалната идея,след малко ще махна ножа да видя само да няма нещо заплетено и от там ще дерзая с лагерите...
lov - майстор
Не мога да разбера на какво се обръща тоя форум. Почва да се губи съвсем смисъла на идеята му.

Веднага се почва бягай и си купувай нова това не става.Или тая машинка не е професионален клас не става за нищо.

Ами колеги всеки си има бюджет дето сам преценява как да се разпростира в него. За един 100 лева са малко пари да не кажем джобните му за друг с тях изкарва месеца.

Та колега колкото и да си вързан в ръцете все пак ще можеш да разглобиш до някъде. Пък като закъсаш и не знаеш нещо снимаш показваш и питаш. То цяр за всички болежки няма но все нещо може да се измисли. Иначе се превръщаме в говорилня да си чешем пръстите по клавиатурата.
VLADO66 - майстор
Така е колега,сблъсъка между желанието да купиш нещо за малко пари и да ти служи дълго време е откакто съществува търговията.За това човек като тръгне да си купува нещо поразпитва ту и там дали си заслужава парите.Имам мнението че в този форум сме събрани сериозни хора/с малки изключения което е неизбежно/ и даваме мнения които са полезни и отразяват нашия опит.По въпроса с евтините машини пазара е доста изкривен по простата причина че нашата покупателна способност е малка и хипермаркетите поръчват в китайските заводи примерно:"Искам косачка до 60лв. с едикакъв си бранд.".Съответно получават такова изделие и бедния/в преносен смисъл/ българин си мисли че купува косачка която да му служи докато умре.
gibson58 - специалист
Така е,почвам я и като се видя в чудо ще поствам снимки.И не съм вързан в ръцете,така че има шанс ;) .
Чаро - Акълия
В смисъла на по-горните сериозни мнения- винаги съм давал съвет на хората около мен, които не са технически ориентирани, да залагат на сигурното. Във всички случаи то не е евтиния вариант!

А за типичния юзър на форума не е проблем да пригоди мотора от старата пералня да коси, нали? :lol:

Успех колега! С теб сме.
hidrazin - майстор
Krass написа:
gibson58, от къде си?
Krass, ако един човек види че питаш от кой град е потребителя и види аватара му - после върви обяснявай че нямаш сестра ... :lol:
:partyman:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Трябва ли да смазвам косачката за трева?- Издава странен шум" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: