• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Brocko - напреднал
Браво колега!Следя темата с интерес.Изпипваш ги нещата.Пожелавам ти много клиенти и направи upgrade на инструмента....заеби ги тия райдери.
jekasus - майстор
Brocko написа:
....заеби ги тия райдери.
Никога :-D Този апартамент е направен с инструменти "смъртници", дори стария ми лазер Бош умря тук, винтоверт Макита и тя се прецака от към ключ и зарядно :-D
Но има инструменти, които се заслужава да се хвърлят повечко пари, но тук че са по-евтини. :-D

Връщането в България е вече факт, таман ще хвана Джулая на Камен Бряг :partyman: :drinkers: :-D
Прикачен файл:
DSC_1455.jpg
DSC_1455.jpg (54.25 KиБ) Видяна 3179 пъти
За съжаление мебелите ги задържаха на митницата(понеже идват от България) и до июли, като дойдат да ги монтират, няма да имам снимки на изцяло завършен обект.
jekasus - майстор
Да завърша това приятно пътешествие с няколко поста(щото не мога да качвам повече от 5 снимки) и заради това, че не ме оставиха да почина с идването обратно в България :-D
Почвам с посещението на най-известния храм в Русия, снимки не могат да го опишат, на живо е просто ......... не мога да го пиша с думи.
Прикачен файл:
DSC_1371.jpg
Прикачен файл:
DSC_1374.jpg
Прикачен файл:
DSC_1375.jpg
Прикачен файл:
DSC_1383.jpg
Прикачен файл:
DSC_1388.jpg
jekasus - майстор
Преди тръгването направих гръб за кухня, надали ще имам снимки, щото ще монтират други майстори.
Прикачен файл:
DSC_1457.jpg
DSC_1457.jpg (75.88 KиБ) Видяна 2998 пъти
Прикачен файл:
DSC_1458.jpg
DSC_1458.jpg (101.63 KиБ) Видяна 2998 пъти
Смесителя в голяма баня
Прикачен файл:
DSC_1459.jpg
DSC_1459.jpg (38.79 KиБ) Видяна 2998 пъти
Смесителя в малка баня
Прикачен файл:
DSC_1461.jpg
DSC_1461.jpg (64.57 KиБ) Видяна 2998 пъти
jekasus - майстор
Завършек с мебели, платиха на брат ми престоя и билетите в двете посоки, само да приеме тях :-D
Прикачен файл:
IMG_0557.jpg
IMG_0557.jpg (111.71 KиБ) Видяна 2993 пъти
Прикачен файл:
IMG_0556.jpg
IMG_0556.jpg (83.29 KиБ) Видяна 2993 пъти
Прикачен файл:
IMG_0554.jpg
IMG_0554.jpg (61.37 KиБ) Видяна 2993 пъти
Прикачен файл:
IMG_0549.jpg
IMG_0549.jpg (83.29 KиБ) Видяна 2993 пъти
Прикачен файл:
IMG_0548.jpg
IMG_0548.jpg (79.57 KиБ) Видяна 2993 пъти
jekasus - майстор
Още -
Прикачен файл:
IMG_0545.jpg
IMG_0545.jpg (61.55 KиБ) Видяна 2990 пъти
Прикачен файл:
IMG_0543.jpg
IMG_0543.jpg (63.21 KиБ) Видяна 2990 пъти
Трябва да има още снимки, ще ги диря :-D
Според мен добър завършек на историята :-D
jekasus - майстор
Епилог
Технически -
Дизайнери в Бг, клиенти също не са от Москва, демек двамата човека завъртяха всичко - логисктика, доставките, работа. Всеки доволен от друг - дизайнера от клиента и от нас, клиента от дизайнера и от нас, ние пък сме доволни и от двете страни и шанса, който е даден на нас. :-D
Епилог финансов
:-D
Крайната сума за труда няма да напиша, такъв ми е принципа. От цялата работа странични майстори - ВиК -майстор за вертикалния щранг на парното, климатик и окачени тавани, всичко друго е ръцете ни :-D .Вземахме по-малко от московските цени, но повече от средни БГ цени за фирми, платен ни е пътя в двете посоки, дневните ни бяха 25 лв на човек, реално нищо не съм изхарчил от мои пари за труд в Москва, освен ходенето при роднини в Астрахан и някои наложителни разходи в България.
Още няколко човека не повярваха, че е направено за толкоз време :-D поканен съм да правя корнизи от бригадата на турчета, които правят други апартаменти в тази сграда, щото ги правя без да е виждат снадки на скромна цена от 50 лв за л.м., цената за баните, които ги видя бригадира им, по техните сметки му е 100-150 лв. за м2.
Но съм доволен, брат ми е доволен, клиента е доволен, дизайнера доволен - всички са доволни от системата, което е най-важно :-D
Обекта е приключен
Нови приключения, нова тема :partyman:засега морето и агнето, дето утре :partyman: :drinkers: :rock: :supz:
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
Браво браво!
Таман ми напомни че има варненска следа в московския апартамент :-D
Ти със съветите за паркета,
Лазар Ганев за парното.
Chefo77 - майстор
Радваме се, че можем да помогнем :)
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15