tokbatak написа:Лазаре изобщо не искам да споря с теб. Желанието ми е хората да получават достоверна информация. В повечето пъти когато съм търсил инфо по форумите са ме заблуждавали. Надявам се някога това да се промени.LazarGanev написа: Ти смяташ че разбираш, така ли? Колко години си учил топлотехника и къде? По обясненията, които даваш мога да се хвана на бас, че това което казваш ти е обяснявано от някой търговец. Понеже с термини и методи от топлотехниката явно трудно ще ме разбереш, ще се опитам по-разбираемо - все едно да твърдиш, че един ТИР 20 тона е еднакво ефективен, независимо дали превозва 20т. или 2т.. Ами то ако беше така нямаше да има бусове по пътищата, а само ТИРове. Нямаше да има на пазара газови и пелетни котли и горелки с различни мощности, а щеше да има само един размер.
![]()
tokbatak, за сетен път те моля да престанеш да спориш за неща, които не са ти ясни и да ме обвиняваш в някаква мнима търговска конспирация!
За топлотехниката - мисля че "изключителния" пример с тировете показва кой, колко разбира.

Ами тогава недей да се пънеш като магаре на мост,а слушай хората с опит.