Нека намерим най-тънките цени.
ferrari4456 - специалист
Аз си чакам компресора и големия флекс и винтоверта, ама кой знае кога ще излезнат.
guroto написа:
А аз пък каквото чаках си го взех и ми е гот :supz:
Ти какво си чакал? :lol:
profesionalist_wood - майстор
guroto написа:
Секси пижамки за жената ли :lol:
mitko64 - майстор
Доколкото си спомням голямата прахосмукачка, повече от година чакаше човека да я повторят.
то и аз чаках 1500 ватовата ама нейсе...
nikolson - майстор
Малко от немския ЛИДЛ. http://www.lidl.de/de/shop@Search?query ... ckensauger
Ей тъй, не пише за кой лидл е темата... :-D
guroto - специалист
profesionalist_wood написа:
guroto написа:
Виж за това не съм се сетил :drinkers:Иначе съм взел малкия и големия винтоверт,голямата прахосмукачка и перфоратора,но него го шитнах впоследствие.Прахосмукаката я чаках най дълго,но си струваше чакането.
guroto написа:
profesionalist_wood написа:
guroto написа:
Виж за това не съм се сетил :drinkers:Иначе съм взел малкия и големия винтоверт,голямата прахосмукачка и перфоратора,но него го шитнах впоследствие.Прахосмукаката я чаках най дълго,но си струваше чакането.
Ми да ти кажа аз съм разочарован от пластмасовите бормашини от която и да е марка(изронени зъби,пушат,разпадат се в ръцете...),дори се замислям да купя бормашина от началото на 20-век изцяло от желязо пък и си струва :)
stan73 - майстор
Не знам какъв бруталист трябва да си, за да трошиш с такава лекота инструменти при обработката на дърво (включително и не само ментаци)... Ще опишеш ли как ги ползваш ?
mitko64 - майстор
Аз като си избирам бормашина или перфоратор все гледам да е с метален кожух на редуктора. Вярно по- тежки са, но поне си въобразявам за успокоение, че са по- здрави. Е имам и две пласмасови Спаркита.
Ами купувам си неизвестна марка като Tool от битака, при 10 минути нормална работа се разпада перката му и корпуса се нагорещява и издъхва.И през отворите хвърчат парченца които са или горещи или опасни за очите.Същото стана и с ментето на Спарки SBARKY
Преди 2 години бях взел един Райдер RD-ID01 за смешната сума от 20 лв и изкара 5 дни защото като натискам с ръката към дървото и....се отчупва целия пластмасов кожух на редуктора барабар с патронника боядисан в сив цвят имитирайки метал и извхвърчат частите,и беше буквално на две части ръкохватката със мотора и предния редуктор с патронника. :shock:
За 20 толкова :lol:
Купих после една дрелка на PEGUEOT от жълтите, изкара доста време но консумативи йок.
Имах една гедерейска безименна дрелка колкото пистолет,стопи се корпуса от късо съединение, стои на тавана ми.
Имах една 20 годишна бормашина на Блек и декер от онези тъмнозелените ли беше или синъо не помня, с безключов патронник,добре,ама заключващия му механизъм вътре в тялото не е свестно,затегнеш ли бургията край, трябва да я разглобявам машината за да отвъртя патронника на менгемето да извадя бургията,защото конуса на който е захванат патронника е от някакъв метал от иридий и е невъзможен за пробиване с бургии,само ги поврежда.а и пуши яко ако я напънеш леко и грее жестоко корпуса,подарих я на чича ми след премеждиите с колата му :lol:
Купих пак от някакви тъмнокожи мангали менте на Бош Bosch GBH 2-26 DRE защото трябваше спешно да дупча цимент,разпадна се перката след 1 година,купих оригинална от бош и я наставих с преправяне и си бачка още. Имам една стара 10 годишна Бош,подарък ми е и се държи добре.
В момента ползвам от вятър на дъжд една бормашина на райдер RDP -ID18, 800 вата, засега се държи добре.
Работя и в момента с две елпромски бормашини от над 20 години и работят идеално и са със метален кожух.
Та в този ред на мисли гледах в ибей разни бормашини от 1930-те и 1940-те години направени изцяло от метал та реших да взема да видя как ще се представят :roll:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: