Лидълски никога не съм пробвал и сигурно няма да пробвам но съм носил обувки с мембрана както от 100 така и от 300 че и повече лева. Разликата е както се казва от дунава до балкана. В момента тъпча един ''мендъл'' и един ''соломон''. Първите вече достатъчно изтормозени щото все по гората на лов. Пък и понякога и за работни че намразих гумените ботуши.Тръни, драки и кал в изобилие че вече на нищо не приличат на външен вид но краката поне до миналата зима ми бяха сухи и топли и тая зима им е 5-ти сезон. Соломона все още не съм го засилил в битка карам го за градски чепик
но и на него ще му дойде времето.
А евтиния чепик едва изкара един сезон при мен. Но всичко зависи за какво ще се ползва. Ако е за леки разходки и той ще върши работа. Проблема на чепиците с мембрана е именно тя. Трябва да я ухажваш за да ти върши работа.Пране само с определени препарати а по добре даже и без такива. Съхнене само ветровито място без нагряване. Но колкото и да я вардиш мембраната и тя си има срок на годност. Просто старее и тя с времето.

А евтиния чепик едва изкара един сезон при мен. Но всичко зависи за какво ще се ползва. Ако е за леки разходки и той ще върши работа. Проблема на чепиците с мембрана е именно тя. Трябва да я ухажваш за да ти върши работа.Пране само с определени препарати а по добре даже и без такива. Съхнене само ветровито място без нагряване. Но колкото и да я вардиш мембраната и тя си има срок на годност. Просто старее и тя с времето.