Нека намерим най-тънките цени.
ESPACE - майстор
6 литра на минута е съвсем нормален дебит при това налягане и тази мощност.
ferrari4456 - специалист
Аз на малкия parkside имам 360 литра.Какво повече ще измия с другата?
Ще плюе същото количество вода с по-голямо налягане,но отмиването ще е същото.Според мен има смисъл да се взима водоструйка за тези пари с дебит над 400литра.Имах удоволствието да работя с бензинова с висок дебит и 130 бара и си беше чудовище.
dragozow - майстор
Основната разлика между водоструйките е именно налягането и дебита. Иначе казано, изплакваш колата с домашната и след това как го правят на автомивката със скъпа машина. Няма нищо общо.
profesionalist_wood - майстор
Според мен е вече дошъл края на лидълските инструменти, почти изчезнаха от рафтовете :? Дори не пускат нищо в брошурите си... Вече ще си пазаруваме в Гърция и Румъния
ferrari4456 - специалист
Някой да се жалва и чуди как "домашната" му не мие както "професионалната и скъпа" машина на селската автомивка.Просто казвам, че оная от другия лидъл с тоя дебит не си заслужава.
mitko64 - майстор
profesionalist_wood написа:
Според мен е вече дошъл края на лидълските инструменти, почти изчезнаха от рафтовете :? Дори не пускат нищо в брошурите си... Вече ще си пазаруваме в Гърция и Румъния
Oстава ни тогава да чакаме да отворят Aldi, Техните инструменти King craft и Top craft германците ги смятат за по- надеждни от лидълските. А ако пътувам до Румъния първо че навестя букорещкия Hornbach.
griffin - майстор
На алди инструментите действително са по кофти от тия на лидл. Сходни са ама са кофти :(. Аз спец ги избягвам.
resistbody - майстор
profesionalist_wood написа:
По-добре да купуваме качествена техника отколкото да се разкарваме за лидълките чики* до гърция и т.н.
mitko64 написа:
Oстава ни тогава да чакаме да отворят Aldi, Техните инструменти King craft и Top craft германците ги смятат за по- надеждни от лидълските. А ако пътувам до Румъния първо че навестя букорещкия Hornbach.
По-куче магазин от ALDI не съм виждал(беше в Берлин), по-зле е в пъти от Lidl-a(който въобще не броя за магазин за храна) Следя темата въпреки, че съм взел само 2бр клещи гарги, за 5лв бива ама са си зле.

п.с.Най-гадната бита в живота си съм я пил от Aldi, следващата от Lidl ;) :D

п.с2: Говоря като цяло, не за качеството на инструментите, нищо е нямало интересно явно, иначе щях да го замъкна. Напразно носих ръчен кантар в Германия никаква далавера нямаше :D
п.с3: Проблема ни беше, че не гледахме в кошовете :D Майтап да става ;)
Прикачен файл:
DSC02929_800x600.JPG
п.с4: Аз си предпочитам българска бира, и по-специално Каменарка ;) (и немските не са лоши, но когато струват пари)
Последна промяна от resistbody на ср окт 30, 2013 11:58 pm, променено общо 3 пъти.
mitko64 - майстор
Aз съм с добри впечатления от тези коиито съм ползвал. Бачках с един перфоратор три лета по два месеца, що екстрихт бетон, замазки и лепило съм забъркал(вместо миксер), накрая патронника съвсем се разхлопа и свършиха четките. И една тяхна ел. резачка ми остави добри впечатления. Иначе съм фен на Meister craft, ама тука в България какви цени им бяха измислили, двойната Лодхен. Aза бирата жуля само Argus :partyman:
Chefo77 - майстор
Ако наистина TopCraft е марка на Aldi, то смея да твърдя, че техниката, която съм ползвал на тази фирма, е далеч далеч пред Парксайд-а. Най-малкото не я прави АйнХел :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: