Тоp Craft e бранд на Aldi север, а King Craft на Aldi юг.

dundi написа:Здравей. Абониран съм за бюлетина на Лидъл и разгледах следващата брошура - ще има два комплекта битове къси и дълги, комплект фрези по точно бор корони, комплект длета, ножовка, комплект шкурки, 18 волтовия винтоверт и ръчна шлайф машина.Тава от коя дата започва,гледах тяхната страница и не намирам нищо по въпроса
пишман_майстор написа:За парите си са добри ! Ползвам ги предимно за по-леки "натоварвания"http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20125%20A1,но на два пъти се усетих ,че развих едни яко затегнати и спечени гайки ( тръбно скеле) хем знам ,че гайките им са доста закалени ( на жабките) , няма заобляне , няма "отваряне" на ключа .
А за малкия лидълски шлайф - купих го последния път ,при поредното посещение в немско , тъкмо заварих промо с него, преди около месец , но за жалост ще мога да дам отзив след около месец- просто нямаше грам място в багажа на връщане за него. Ще ходя пак и този път сто на сто ще си го прибера насампървите ми впечатления са , че за тези пари просто няма аналог , доста добра изработка , стегнат звук. Ще го видим как ще е в действие, под товар , но ми вдъхна доверие засега
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: