Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Тоp Craft e бранд на Aldi север, а King Craft на Aldi юг.
dundi - специалист
Инструментите идват в четвъртък. 18 волтовия винтоверт и шлайф. Аз съм хвърлил око на длетата и ножовката :-)
profesionalist_wood - майстор
Как разбра? Дори гледах сайта и няма нищо :?
dundi - специалист
Здравей. Абониран съм за бюлетина на Лидъл и разгледах следващата брошура - ще има два комплекта битове къси и дълги, комплект фрези по точно бор корони, комплект длета, ножовка, комплект шкурки, 18 волтовия винтоверт и ръчна шлайф машина. :-)
ferrari4456 - специалист
Можеш ли да го качиш?
nikolaytatarov - специалист
dundi написа:
Здравей. Абониран съм за бюлетина на Лидъл и разгледах следващата брошура - ще има два комплекта битове къси и дълги, комплект фрези по точно бор корони, комплект длета, ножовка, комплект шкурки, 18 волтовия винтоверт и ръчна шлайф машина. :-)
Тава от коя дата започва,гледах тяхната страница и не намирам нищо по въпроса
ESPACE - майстор
http://issuu.com/promooferti/docs/lidl_ ... 57/5458280

На предпоследната страница са.
mitko64 - майстор
Боркороните ги имам. не са лоши. Верта също но за друга цена(88лв), друг патронник( Рьом) , друга батерия(1,5A) и съм много доволен от него. Нещо длетата ми се набиват на очи.
stan73 - майстор
пишман_майстор написа:
За парите си са добри ! Ползвам ги предимно за по-леки "натоварвания" :-D ,но на два пъти се усетих ,че развих едни яко затегнати и спечени гайки ( тръбно скеле) хем знам ,че гайките им са доста закалени ( на жабките) , няма заобляне , няма "отваряне" на ключа .
А за малкия лидълски шлайф - купих го последния път ,при поредното посещение в немско , тъкмо заварих промо с него, преди около месец , но за жалост ще мога да дам отзив след около месец- просто нямаше грам място в багажа на връщане за него. Ще ходя пак и този път сто на сто ще си го прибера насам :-D първите ми впечатления са , че за тези пари просто няма аналог , доста добра изработка , стегнат звук. Ще го видим как ще е в действие, под товар , но ми вдъхна доверие засега :)
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20125%20A1

Ползва ли го вече, че си чакам инфото с нетърпение ? :)
Аз навън скоро няма да излизам, но приятел ще ходи до Холандия, може да погледне там за шлайфчето да ми го вземе...
ferrari4456 - специалист
Аз го имам по големия където беше 88лв.
Рязал съм на трактора отзад железа 6х1см и още много неща, като един стоманен кол от сонда 6см 2 диска изхабих на него и много неща.Хубав си е, ама ако ще го ползваш да режеш плочки и тухли бягай от него, защото не е добре изолиран от такива неща за всичко друго според мен е супер.Когато бяха ги пуснали двата аз бях ги разглеждал подробно и са много добри.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: