Нека намерим най-тънките цени.
ESPACE - майстор
Ходих сутринта на откриването :-D Първи бях на щанда с клещите, и докато бях там никой и не ме обезпокои. Абе само на мен ли ми се струват много дървени тези гарги? Имам едни Rothenberger с такава големина и едни по малки Knipex - ами то огромна разлика в избаботката. Ама за 5лв. стават, взех едни. Обаче загледах и секачките. Извадих две-три даже от опаковките. Трагедия направо. Като ги стиснеш - отпред стоят отворени няколко десети. И снимка даже им направих - потресен съм. Та Абрахам Дидерихс(така е преведено на опаковката) за мен са си откровено дърво.
LazarGanev - "Велик майстор"
ESPACE написа:
Абе само на мен ли ми се струват много дървени тези гарги? Имам едни Rothenberger с такава големина и едни по малки Knipex - ами то огромна разлика в избаботката. Ама за 5лв. стават, взех едни.
Няма база за сравнение.Дори не мога да ги сравнявам с Rico - абсурд! Ма за тая цена - кви гарги, кви 5 лева
ferrari4456 - специалист
Абе не знам колко са били кофти и такива гаргите и нещата, но цикруляра беше обран в 15часа, аз набарах последните няколко прободни триона.Взех само клещите за оголване на кабели.Резачки доста имаше и от универсалните няколко и няколко френски ключа, ама от гаргите, нямаше нищо, явно са се харесали на столичани.

ПП Разкроих си кутията за инструменти, утре ще си купя винтове и ще я направя.Мисля да разпечатам някакъв надпис върху фолио за 2-3лв и да го лепна.Предложете някакъв. :mrgreeуn:
swissmad - специалист
ferrari4456 написа:
.Мисля да разпечатам някакъв надпис върху фолио за 2-3лв и да го лепна.Предложете някакъв. :mrgreeуn:
Ами например този :-D :-D ferrari4456 :-D :-D
jekasus - майстор
И да не е в червен цвят - :-D

Прикачен файл

f.png
f.png (11.43 KиБ) Видяна 2019 пъти
razli4en73 - специалист
Не само на столичани,до сега 3-4 пъти съм засичъл да ги пускат и гаргите до обяд ги няма.Виждал съм един да взема по 4-5,със сигурност не си ги взема за гаража като мен,а за обект.Пък нека да нямат база за сравнение.
stan73 - майстор
Днес реших да тествам купените по-рано клещорезачки и телефонджииски клещи на рязане на остатъка от използван електрод 2.5 ОК (ЕСАБ) - рутилов, ами за съжаление не са толкова яки като тези, които купих предният път. Предните го прерязват без проблем и без подбиване, а новите, въпреки, че също са Абрахам Дитрихц режат по-трудно и леко се подбиха. Вероятно са малко по-меки и вече не се конкурират като здравина с Нипекс, които имам (като прецизност е ясно че не са на такова ниво, но пък и Нипекс-а са към 12 пъти по-скъпи), въпреки всичко са по-яки от други клещи/резачки в интервала до петнадесетина лева, но малко се разочаровах...
mitko64 - майстор
На арматурните явно са развалили качеството щом казвате, защото когато ги купувах преди време специално гледах за просвет и нямаше такова нещо. Иначе режат пирони 2,8мм и закалена мрежа 2,5мм без проблем. Навремето(преди повече от 10г.) имаше в Метро едни румънски с червени дръжки за 7 лв. и бяха страхотия, накупувах четри броя. Имам и на Топмастер два чифта, но са по- дървени от лидълските. Най- доброто което ми е попадало са едни правени по поръчка за арматурен двор в ковачница Крали Марко от бай Ризо- 4мм оградна мрежа(плетена по поръчка) я щракаха без усилие. Рязал съм и 5мм стоманената сърцевина на алум. далекопроводи за шомполи.
VLADO66 - майстор
Този Клали Марко още ли е жив :?
mitko64 - майстор
Това е правно по време стоежа на магистрала Хемус, за арматуристите на Топли вир. Мисля че почина, сега синът му е майстора.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: