От мобилни телефони до цифрови камери
Chefo77 - майстор
svetli_44 написа:
Аз съм за сонитата от LG не съм особено доволен от тази марка независимо дали става за телевизори и ли др работи.
И какво си ползвал и не си доволен от цялата марка? Аз имам телевизор, висок клас ДВД и телефон една лоша дума не мога да кажа за тях ... Сони пък са много велики - затова ползват матрици на Самсунг ...
hidrazin - майстор
Преди мноооого години SONY бяха върхът на сладоледа. Бях им заклет фен. Обаче щом сега лично аз препоръчвам LG и Samsung означава че има нещо гнило в Дания. :-D
todortv - майстор
Никога не съм бил фен на Сони. Марката на този етап за мен е LG.
:drinkers:
Бат Иво - специалист
Ако се решиш на по скъп вариант , то за предпочитане е смарт функцията пред 3Д !
Има 3Д. не е нищо особено , мерака минава след 1-2 месеца. Доста гадно е когато си на 3 д. режим вижда само човека с очилата всички останали не виждат нищо! Също така се гледа само в релаксиращо положение с пуканки , всякакви други шетания с поглеждане към телевизора не стават. Не много полезна екстра според мен.
Виж смарт е нещо друго в комбинация с връзка интернет екстрата е безценна !
Друг е въпроса , че повечето смарт телевизори са и 3Д . :)
Иначе телевизора е LG 42LM620s или малкия му брат LG 37LM620s можеш да вземеш и Самсунг ! :partyman: :partyman: :partyman:
kalpev - специалист
hidrazin написа:
Преди мноооого години SONY бяха върхът на сладоледа. Бях им заклет фен.
И "Philips" така.
hidrazin написа:
Обаче щом сега лично аз препоръчвам LG и Samsung означава че има нещо гнило в Дания. :-D
+1
:thumbs:
AAsat - специалист
Гледам че темата се е повдигнала - телевизора вече е купен - без да съм фен на някоя марка се спряхме на модела на SONY. Той е максималния по размер, който пасва на мястото, вида му е по-стилен ( по мое мнение ), гледането му е съвсем прилично ( резолюцията е FULL HD ) а има и смарт функция ( в интерес на истината само я видяхме че работи ). В магазина ходих с познат, който е купувал много неща и ми направиха 50лв. отстъпка. Засега съм по скоро доволен.
velas - специалист
hidrazin написа:
Преди мноооого години SONY бяха върхът на сладоледа. Бях им заклет фен. Обаче щом сега лично аз препоръчвам LG и Samsung означава че има нещо гнило в Дания. :-D
На SONY само профи техниката е на ниво.
fbr - майстор
Абе Вие да не се жените за тази техника. Това си харесал човека, това купил. Да дадеш една капа пари, и да го сложиш отпред, за да ти казва " не сменяй канала, ще бъде интересно" Аре у лево. Ще ми казва какво да правя. То и без друго техниката стана бързооборотна стока.
nikolson - майстор
fbr написа:
Абе Вие да не се жените за тази техника.
А-а-а, аз телевизор дето не може да прави мусака и макарони на фурна не го признавам... 8-[
boqn_zara - специалист
Здр.В тази връзка искам да попитам по интересуващите се от мен от телевизори.Добра сделка ли като цена качество модела на Philips 32PFL3258H има го за 600лв +wifi adapter безплатно.
Благодаря предварително.

Тема "Мнения за телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: