• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
kuger - майстор
Прикачен файл:
гаф (960 x 720).jpg
Това ми изписа, след като направих опит да обновя Skype
После не ми отваря Скайпа, а вади само този прозорец.
Опитах да преинсталирам програмата с по-стара версия - същото
Опитах възстановяване на системата - същото
Някакви идеи?

Прикачен файл

гаф (640 x 480).jpg
гаф (640 x 480).jpg (88.34 KиБ) Видяна 1622 пъти
thinkpad - майстор
WindowsXP да не е Service Pack2?
ESPACE - майстор
Your computer does not meet Skype's OS/Service Pack requirement, the error has nothing to do with stability. You will need to upgrade to XP Service Pack 3 via (www.windowsupdate.com) or (http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=24). If you do not choose to update your XP Service pack then Skype 6.6 will be the final release that works with your computer.
С две думи или ъпгрейдваш до XP Service Pack 3, или слагаш максимум Skype 6.6.
kuger - майстор
ESPACE написа:
Your computer does not meet Skype's OS/Service Pack requirement, the error has nothing to do with stability. You will need to upgrade to XP Service Pack 3 via (http://www.windowsupdate.com) or (http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=24). If you do not choose to update your XP Service pack then Skype 6.6 will be the final release that works with your computer.
С две думи или ъпгрейдваш до XP Service Pack 3, или слагаш максимум Skype 6.6.
SP2 е. Снощи опитах ъп на Скайпа, ама прочетох изискванията за системата после, и стана мазало. Деинсталирах новата версия, но явно е останало нещо из регистрите, и пак се омазваше. Преди малко пуснах ССleaner, после качих стара версия а Скайпа, работата стана.
Със SP2 съм, защото ми са изключени ъпдейтите. Ос-то ми е пиратско, и при ъпдейтите ми го хващат от Уиндоса, и ми правят мизерии.
Благодаря, момчета!
thinkpad - майстор
kuger написа:
Със SP2 съм, защото ми са изключени ъпдейтите. Ос-то ми е пиратско, и при ъпдейтите ми го хващат от Уиндоса, и ми правят мизерии.
Ами изтегли си ServicePack3 или по-скоро WindowsXP SP3 MSDN и си преинстални. SP2 е вече архаичен - много е стар и тепърва чакай проблеми с всички по-нови програми. Аз съм с SP3 още от както е излязъл.
kuger - майстор
Ако преинсталирам, няма ли да загубя инсталираните програми?
thinkpad - майстор
kuger написа:
Да, ще ги изгубиш. Но ще ги инсталираш пак. Така рискуваш с тоя стар сервизен пакет да станеш лесна плячка за вируси и всички нови програми да ти правят проблеми. Поддръжката на SP2 е спряна отдавна. Е, поне с SP3 компютърчето ще е по-обновено, а по-свежият Windows ще върви по-добре. Иначе можеш да изтеглиш SP3 от страницата на Microsoft и да инсталираш него върху твоят Windows с SP2 без да преинсталираш нищо - като ъпдейт. След това може да ти писне за Genuine Windows, а може и да не писне. Ако писне - има софтуер, който го лекува.
kuger - майстор
thinkpad написа:
kuger написа:
Да, ще ги изгубиш. Но ще ги инсталираш пак. Така рискуваш с тоя стар сервизен пакет да станеш лесна плячка за вируси и всички нови програми да ти правят проблеми. Поддръжката на SP2 е спряна отдавна. Е, поне с SP3 компютърчето ще е по-обновено, а по-свежият Windows ще върви по-добре. Иначе можеш да изтеглиш SP3 от страницата на Microsoft и да инсталираш него върху твоят Windows с SP2 без да преинсталираш нищо - като ъпдейт. След това може да ти писне за Genuine Windows, а може и да не писне. Ако писне - има софтуер, който го лекува.
Направих второто, изтеглих пакета и го инсталнах, за сега работи. Проблема ми е, че имам още две машини с лицензна ОС, и съм им дал автоматичен ъп. Изобщо не ми идваше на ум, че мога да си дръпна SP3 ръчно на третата машина.
Пак благодаря, добри сте!
novgradski - специалист
Миналата седмица- и аз върху win SP2 инсталирах SP3.Оказа се че има ъпдейти на SP3 които са по "дефолт".
След включване на компютъра - от Task menager-a проследих някои "процеси" .....и за update ...а чрез google научих как да се освободя с всеки един от тях.А чрез SP3 пак ми се "намърда" -"делта -туулбара" (понякога в началото на инсталацията -питат...ама ако бързаш...)
thinkpad - майстор
novgradski написа:
Оказа се че има ъпдейти на SP3 които са по "дефолт".
Какво си теглил не те знам, но от сайта на Microsoft - SP3 няма никакви туулбарове и прочие. От кой сайт с вируси и съмнителни гадории си го теглил не знам, има си официален сайт. Не заблуждавай и не плаши човека. И никакви процеси са ъпдейт не ти излизат.
  • 1
  • 2

Тема "Fatal Error" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: