nv952 написа:На мен не ми е проблем свързването а избора на частите.Имаш проблем и със свързването. Това дето си го начертал с жълти и червени линии направо го забрави!!! Изходите на захранванията не трябва да ги обединяваш по този начин в НИКАКЪВ скучай! Може да обединиш само общия проводник. Например СОМ-овете.

И това добре изгаря едното и включва другото и като изгори и то тогава
 И това добре изгаря едното и включва другото и като изгори и то тогава   Как така ще направиш таван от гипскартон и захранване по голямо от дупката на луната и без ревизия-това за мен е несериозно,един разхлабен кабел и дай чука
 Как така ще направиш таван от гипскартон и захранване по голямо от дупката на луната и без ревизия-това за мен е несериозно,един разхлабен кабел и дай чука   То като ще е така навържи десетина захранвания за резерва белким стигнат за близките 10 години.Не че е казано че ще изгори изобщо но не се прави така.
 То като ще е така навържи десетина захранвания за резерва белким стигнат за близките 10 години.Не че е казано че ще изгори изобщо но не се прави така.