БЛагодаря .и до колкото разбрах от написаното това си е обичновен котел на който му е монтирана хубава горелка досушт като моя.
;) водните му ризи са позиционирани почти като на моя .
Здравейте и от мен ! След като прочетох цялата тема , моля за съвет ! Първоначално мислех да сложа пелетна горелка на моя DE Ditrih 34.7 Kw , но това очевидно отпада ( ниско КПД ). Колебая се между Pelleterm V.4LT 25 Kw. и Pelletem V.2 M 01 (30 Kw.)
Отоплявам къща около 100 кв. +бойлер 150 л. В момента имам инсталирани 80 алуминиеви глидера H 500 ( Global) +30 H600 +2 лири за бани , като идеята е да се прибавят още 80 кв. в бъдеще време . Къщата е изолирана с 5см. стереопор Baumit и алуминиева дограма с троен стъклопакет. Ще бъда благодарен за мнения и препоръки
Лека и спорна седмица ....
Искам да попитам дали е възможен малък ъпгрейт за моята горелка 2-ра генерация ератоГП20+
Идеята ми е ако може дали може да се направи така че горелката да работи след първоначалното си стартиране на по-високи киловата и след определен период на време или след достигане на определени градуси да преминава на по-ниски киловати?
Нямам си никаква идея от електроника и програмиране за това и питам дали има начин да се направи.Надявам се запознатите в тази материя да помогнат.
Поздрави
Россо 666, за тези неща се гледа преди да направиш избора и покупката. Тук специалистите ще си кажат думата, но най-вероятно трябва да се смени контролера.