Нека намерим най-тънките цени.
aiako - специалист
Разликата в двата е задната решетка за проветрение и материала на кабела.
Моя Б1 се скапа, смениха ми го с А1
MamaMy - майстор
Не става тая станция. Не си заслужава. На времето имах руски поялник по-тънък от нея и два пъти по-дълъг. Само 20 вата, но истински. По-добър поялник не съм имал никога. Никога не съм усетил необходимост от регулировка или каквото и да е допълнително. Беше в пластмасова кутия която ставаше на стойка и имаше резервна човка и две лигенчета за колофон. Ако си намеря такъв ще си купя два.
strelec - специалист
Като идея - добре, но за съжаление вече ги няма истинските руски неща...
mitko64 - майстор
И аз имам един руски в черна бакелитова кутия, само по- мощен, за по груби неща. Вече 30 години си бачка безотказно. С цена 3 рубл. и 50 коп. на кутията.
stan73 - майстор
Някой взе ли си от ъгловите приставки за бормашина или винтоверт. Аз исках, но поне тези, които видях бяха направени с огромни допуски и се отказах. Очаквах прилична изработка, а тя накратко - ужасна... Но иначе си купих точилото за свредла. Като го пробвам тези дни ще споделя впечатления.
itev - специалист
Преди малко си взех дигитален шублер от промоцията при откриването на магазина на ген. Скобелев. Изглежда много прилично и мери точно. Засега :wink: :)
За цена от 10лв е добре.
Не намерих снимка в сайта на Лидъл, за да я пусна :?
profesionalist_wood - майстор
Във София ли си купи шублера??? Ей сега излизам! Кой номер е ул Скобелев?
itev - специалист
Ген. Скобелев 62А, новият магазин, между Руски паметник и Мол София...
Има цяло пале с тези шублери.
Яростни бабички се избиха за блендера :-D , но от шублерите има.
comunikator - специалист
Аз си взех точилото за бургии,но честно да кажа не можах да разбера как се ползва? :?
stan73 - майстор
Без свредло в патронника и без допълнителната ръкохватка на бормашината нахлузваш приставката върху бормашината и я пристягаш с крилчатите гайки. Пускаш бормашината на най-голямата и скорост. Подаваш свредлото за заточване през съответният отвор и т.н.

П.П. Както обърна внимание един съфорумец - скоростта на бормашината трябва да бъде не повече от 800 оборота (на мен ми се вижда прекалено малко, а и така шлифовъчният диск ще се износва по-бързо поради ниската скорост, но така пише в упътването) !
Последна промяна от stan73 на пон яну 20, 2014 8:05 pm, променено общо 2 пъти.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: