Най-просто казано - вързал е телевизора /фазата в контакта , където включва тв-то/ като втора лампа в девиаторната верига  

знам аз че не се пуска, ма като ми трябва трижилен кабел, и го ползвам за девиатори какво е значението кои кабел къде ще е така или иначе в един момент  по два от трите кабела тече фаза, ти как предлагаш да го направя, с 3 сини кабела или с 3 черни
 знам аз че не се пуска, ма като ми трябва трижилен кабел, и го ползвам за девиатори какво е значението кои кабел къде ще е така или иначе в един момент  по два от трите кабела тече фаза, ти как предлагаш да го направя, с 3 сини кабела или с 3 черни 
 , после някъв Респром, кои какъвто му подари
 , после някъв Респром, кои какъвто му подари  а сегашния е вече е цветен, червено син цвят има само
 а сегашния е вече е цветен, червено син цвят има само   някъкво сони сигурно от 80 те години, пак подарък, не е като да не може да си купи щото пенсията му е по висока от на повечето работещи тук, ама нали е подарък
  някъкво сони сигурно от 80 те години, пак подарък, не е като да не може да си купи щото пенсията му е по висока от на повечето работещи тук, ама нали е подарък 

hidrazin написа: P.S. Аааа... и преди да купуваш нови девиатори, вземи за проба вместо глим лампата да свържеш една пробна лампа. Най-обикновена, от тези с жичката.не може да сложи обикновенна лампа с нажижаема жичка защото има дтз а за глимката взима фаза от долния етаж а нула от горния етаж,едвали контактите на двата етажа са на едно дтз
 Утре сменям кабела, само да питам Хидразин а и не само него, има ли нещо което да не знам за жълтозеления кабел, смисъл такъв това че през него е текло фаза а тои не е предназначен за това може ли в един момент да е оказало някво влияние и някъде да е прегоряло и окъсило със синия или си е чиста случаиност и дефект на кабела?
 Утре сменям кабела, само да питам Хидразин а и не само него, има ли нещо което да не знам за жълтозеления кабел, смисъл такъв това че през него е текло фаза а тои не е предназначен за това може ли в един момент да е оказало някво влияние и някъде да е прегоряло и окъсило със синия или си е чиста случаиност и дефект на кабела?Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: