• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.

Къде да направим срещата

14%
В Костенец
4
25%
В Троян
7
21%
Където и да е, ще отида
6
11%
Не бих отишъл на такава среща
3
29%
Имам желание да присъствам, но нямам възможност
8

Общо гласове: 28

kuuuuuul - майстор
Аа,Johny и ние с Празчо бяхме :lol: Иначе организирането на срещата е трудна работа,преди Троян и аз се бях ентусиазирал viewtopic.php?f=45&t=23194&hilit=%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0 и нищо не стана :sad:
На 17.5 и 24.5 със сигурност няма да мога :-D което не значи,че трябва да променяте датата :partyman:

Ето тука има много идеи за място http://vsichkioferti.bg/
Johny - майстор
Да, така беше. Sorry

Организацията наистина не е лесна и понеже има двама човека, които са съгласни да подготвят всичко на място, та за това се предлагат тези градове.
Лично на мене разстоянието ми е еднакво, но за други не е така.
Само не бива да се забравя, че всичко е доброволно и е за удоволствие. :partyman:
alsted - майстор
Като че ли не се получава с тази анкета :?
Предлагам друг вариант: пишете ми на лични кой къде предпочита. И без това сме доста малко. Нека "гласуването" е, от които имат намерение да идват и това да го заявят с името си (ника).
Какво ще кажете?
За датата - дали няма да се сбутаме с абитуриентите :? Поне да вземем решение по-отрано да си направим спокойно резервация. Ако няма възражения - 17.05. Ако някой има - да го казва, докато е време.
prascho - майстор
Абе може и Праз..чо, но все пак животното е прасчо :-D .

П.П. Заедно с жените си водете и щерките. При всички положения, ще повишите посещаемостта :lol: .
bulhomes2 - майстор
Абе то ебати и клизмите и анкети и кажи-речи молби да земе да дойде някой да се срещаме. Ми като няма мераклии си се събираме предните, без огласяване във форума и толкова. Аз поне със всички от тях бих отишъл навсякъде. И преди и след срещата съм се виждал със съфорумци и пак ще го правя, защото ми е приятно. "Приятно" е слаба дума. Удоволствие е по-близка до чувството.
Няколко теми имаше - ще се поканят на лични и проявилите желание. Ще поканим и по-активните съфорумци, но непоканените не би трябвало да се чувстват обидени. Имаше покана повече от месец. Ама къде щяла да бъде, ама дали щяло да бъде удобно... всеки пише тук всеки ден и му е удобно. Като го е срам да се покаже - да си седи анонимен и а си мрънкЯ по темите.

Джони, ти реши да поканим всички - надявам се виждаш, че е безмислено. Предлагам ти да анулираш поканата и да си се разберем на лични.
Johny - майстор
Напълно съм съгласен с тебе и предложението ми харесва. Спирам публичното обсъждане на темата.
prascho - майстор
Само да добавя, че активността на една среща тук няма как да бъде аналогична с тази на BMW форума. Имам колега с BMW. Парите, които се инвестират в колата ежеседмично са няколко пъти повече от тези похарчени за жената :-D. Говорим за страст. Хора, готови да дадат последния си лев за литър гориво до форумната среща, /макар и да умират от глад/ за да зяпат "лачени" коли. То тази среща е малко като автомобилно изложение. Кой с колко голям ...мотор ще изкочи.
  • 1
  • 2

Тема "Къде да направим срещата" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: