Вашето лично помещение
joroantonov - специалист
По-добре е 18ка при големи детайли, 16ката се гъне и то трайно и необратимо, а и в Айко някои плоскости не са точно ламинат а чиста хартия. За цената зависи какво ти предлагат за парите, моето мнение е че някои неща си заслужават цената а други не. Просто трябва да се види на място.
prascho - майстор
гардероб, легло, шкафчета и комод+пудриера - 2700
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=7&pid=75508

гардероб - 1200 /явно от днес са го намалили/
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=9&pid=72083
ето го комплекта : http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=7&pid=75507

Не разбирам от ПДЧ, МДФ...

Не правя реклама на "Айко", интересуваме в тази конфигурация, кой от двата гардероба е по-надежден. Сондирам и мнение за спални комплекти в София. Ясно е, че качествените неща са на висока цена. Ще трябва да се търси баланс между цена и качество.

Също така доколко легло с подвижен механизъм е удобен за експлоатация и полезен.
miroslav_stoev - напреднал
Взехме си спалня от същия производител - останах доста очарован. От всичко има в повече , сглобява се бързо и лесно (в началото гледахме опътването 2 часа :supz: ). Само не ми хареса като пристигна матрака с рамката - рамката не влизаше,никой не се беше сетил ,че голямата дъска на спалнята е под наклон и трябваше да режа около 1 см от рамката, но всичко стана. :)
prascho - майстор
Не мога да кажа, коя от двете марки е по-реномирана на немския пазар - Арте М или Раух. За Арте М пише в интернет, че нещата пристигат опаковани и нагласени директно от Германия. Това определено ми харесва защото където пипнем ние българите осираме работата. Звучи доста скептично, но напоследък съм станал песимисит.

П.П. Предпочитам да има подробна скица на последователността на сглобяване /дори неща, за които ние българите се хващаме за главата как може да го покажат щото на нас ни е пределно ясно/ отколкото информацията да липсва. Наскоро се дзверих в листенцето на Видима за сглобяване на моноблок. Уж две неща само, а толкова неясно показани. Да не говорим. че механизмът на казанчето пречи за да притегнеш единия болт към чинията. Хич не става с отверка както е показано!
prascho - майстор
Да Ви попитам.

Виждам, че при мебелите за спални комплекти в дървесен мотив има два основни варианта за разположение на шарката /фладера/ - хоризонтално и вертикално. Вярно, че всичко е въпрос на вкус, но все пак кой от двата варианта е за предпочитане?
prascho - майстор
Какво мислите за турските мебели на 'Гала', които се предлагат в магазин 'Зона'? Днес минах от там. Направи ми впечатление, че мебелите от ПДЧ са сравнително масивни /над 18мм/.

пример: Гардероб 2200/2200/600, две плъзгащи врати, рамка и вътрешно разпределение; Легло с повдигащ механизъм; две нощни шкафчета; скрин - 2000 лв. Единствено, механизмът на отваряне на гардероба е релса с плъзгане и държачи.

Май-това е единствената верига магазини, в която влиза вътрешното разпределение в цената.
prascho - майстор
Турците би трябвало да са тези:

http://en.galamobilya.com/bedroom-furniture-sets/

Но конкретният модел "Умит" :-D не го киризя. Но е в тази гама. Дървесен мотив + бяло.
prascho - майстор
Всъщност малко са ме подвели с инфото за производителя. Става въпрос за тези:

http://www.baymob.com.tr/?pa=urun&id=98 ... rk___beyaz

Както и да е...

Чудя се върху два варианта в зависимост от разположението на климатика. От двете страни има малки тераси и може да се разположи външното тяло. Какво мислите..кой от двата варианта е по-добър? Климатикът е опция за бъдещето, но в случая от неговото разположение зависи дължината на гардероба.

Дали да бъде 3м или 2,5м, с телевизор или без :?

Прикачен файл

var 1.JPG
var 1.JPG (45.4 KиБ) Видяна 4625 пъти

Прикачен файл

var 2.JPG
var 2.JPG (45.5 KиБ) Видяна 4625 пъти
EDI - майстор
Определено вариант 2 според мен.Климатизатора няма място наврян там в ъгъла край гардероба.Колкото перата и да обръщат насочването на струята, на пръстите на едната ръка се броят машините, при които наистина клапите насочват качествено потока в хоризонтална посока.Може да имаш проблеми с работата на машината, ако я завреш там.Все пак, който го монтира може на живо да прецени точно нещата според машината и разстоянията.

Тема "Разпределение на мебелите в спалня?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: