Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stiv1961 - майстор
Ами този ми се вижда як, но не знам какви са му габаритите
Прикачен файл:
43431925_1_800x600.jpg
43431925_1_800x600.jpg (51.74 KиБ) Видяна 1080 пъти
Редуктор 50/1.Подходящ за портални врати и др.
Освен утре да се обадя и да питам :?
kuger - майстор
Тоя ще влачи и ремарке :-D
Хайде да спираме вече, че не мога да мисля :shock:
Утре повече.
edemy2001 - специалист
stiv1961 обади ми се - телефона ми го има най-отдолу в подписа ми. Може и да мога да ти помогна за контролерите от другата тема. Нали знаеш, че съм доста на "ти" с електрониката!
stiv1961 - майстор
Благодаря, Евгени :supz: , дадох ги на друг съфорумец и чакам обаждане. Ако не направи нищо ще ти се обадя.
edemy2001 - специалист
Предполага се, че ще ги направи! И все пк ... Иначе при същите условия - т.е. без заплащане! :)
ge6aaaa3 - специалист
Абе, какви са тея червяци? Врати ли ще дърпате? Нали знаете, че тоя червячен редуктор ще стане на стружки за има-няма 500км? Да не говорим колко ще грее като го наеме за 1-2км без почивка. Или ще му правиш маслена баня и радиатор за охлаждане? :-D По-добре някакъв редуктор от сорта на скоростна кутия от мАторетка или още по-добре вариатор от скутерче. :wink:
stiv1961 - майстор
ge6aaaa3 написа:
По-добре някакъв редуктор от сорта на скоростна кутия от мАторетка или още по-добре вариатор от скутерче. :wink:
То хубууу ама имаш ли такова нещо :? , вие във вашата тема сте събрани доста спецове, може и да ви се намират такива чаркаляци :?
ge6aaaa3 - специалист
stiv1961 написа:
ge6aaaa3 написа:
По-добре някакъв редуктор от сорта на скоростна кутия от мАторетка или още по-добре вариатор от скутерче. :wink:
То хубууу ама имаш ли такова нещо :? , вие във вашата тема сте събрани доста спецове, може и да ви се намират такива чаркаляци :?
Е, нямам, ама някъде из моргите все ще има някое изпотрошено скутерче/ балканче/ симсонче, което ще те чака. :wink: Потърси и из обявите в мобилето за части, може да изпадне нещо на добра цена. Гледам, че има Балканчета за 100-тина лв за части. :)

Тема "Какво да си направя с този двигател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: