Вашето лично помещение
prascho - майстор
Топлото няма ли да бяга директно през прозореца. Иначе, е по-добре климатикът да не бъде срещу спалнята.
zdraveca - специалист
При мене нещата са подобни, само че прозореца е на север, а вратата на юг. Предвид и други мои съображения се спрях на вариант подобен на твоя вариант 1, като гардероба ми ще бъде 3500мм като твоя размер, по средата имам няколко чекмежета и ракла до височина 1500мм от там нагоре съм оставил място за ТВ 42ка което дава ширина около 1100мм и от двете страни по 1 гардероб с по 2 крила на останалото място. Отгоре имам и надстройка върху всичките шкафовеот край до край, като влиза до тавана, който обаче трябва данаправя, за да дам точни размери. Климатика го слагам на стената на която е и спалнята ,за да духа в гардероба, а не в леглото. Незнам какво е това "комод" което пишеш, но аз там ще набутам някога живот и здраве детско креватче. Обмислях вариант да облегна гърба на спалнята в прозореца, но и при мене филосови и теоретици колкото щеш. Ако ти помага нещо това което пиша, ще е добре.
prascho - майстор
Мерси, че сподели. При мен спалнята вече е ясна. Вариант 1, за момента без климатик и комод. Гардероб на 312мм и в останалите 90 см ще сглобя една ПДЧ плоскост на която ще монтирам огледало с размерите 90х220мм.

Бъдещето ще покаже на мястото на комода какво ще има: тоалетка, детско креватче, комод /скрин/.... То и последователността е такава : жена, деца, развод :-D
prascho - майстор
Утре сигурно ще се ровя във форума, но все пак да попитам едно две неща:

1. Какъв матрак е за предпочитане - еднолицев или двулицев? Допускам, че двулицев. Да, но какъв да бъде латексов или полиуретан?

http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p ... &oid=71754
http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p ... &oid=30246
Посочените модели са примерни. Идея си нямам какво да гледам в един матрак.

2. Коя марка в момента поддържа сравнително добро качество? Трябва ми стандартен матрак 160х200. Най-вероятно ще се ползват две подматрачни рамки 80х200 за по-лесно транспортиране.
prascho - майстор
Какво ви е мнението за обков Хефеле?
MrSpasov - специалист
prascho написа:
Какво ви е мнението за обков Хефеле?
Комерсиална класика.
prascho - майстор
здравейте,

да ви попитам дали някой от вас е ползвал услугите на този онлайн сайт:

http://mattro.net/producti.html?page=sh ... ory_id=577

до голяма степен се спрях на латекс Екон 18 см и виждам, че го предлагат с две възглавници аванта :). Ползват складове на дистрибутори и уж стоката не се залежавала....
maroka - специалист
Матраците са много добри. Можеш да си вземеш и на 20 см.

Дистрибутор за София е фирма GDM, офиса им се намира някъде в Бели Брези. Там можеш да поседнеш/полегнеш на избраният от теб матрак.

Моят го ползвам от около 7 години, нямам никакви оплаквания.
prascho - майстор
Дам, може да ги посетя на 31. Таман преди да им изтече промоцията. Все пак за електронния сайт мнение..или да оставя безплатните възглавници...
maroka - специалист
Възглавници ще получиш за матрака от тях. Дават такива от години, макар че са по-скоро декоративни.
Важното е да си харесаш матрак, който ти е удобен.

Тема "Разпределение на мебелите в спалня?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: