Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Тани - модератор
Всеки модератор сам определя границите за модерираните от него форуми. Правил съм забележки и на колеги модератори и съм трил и техни мнения , така , че нищо лично!

roshav ohluv не мисля , че щеше да ти е приятно да чуеш публично определенията , които ти беше лепнал karlson , но мисля че може да ти прати критиките си на лично съобщение.
roshav ohluv - специалист
Не знам, толкова много неща научих от вашите форуми - те определено са най-полезните в България; тук има и толкова хора, които помагат на всеки, който се е заел или е принуден да се заеме с ремонтна или строителна дейност в дома или на вилата. Обаче шепа хора с някакви лични или психически проблеми вгорчават позитивния ентусиазъм, който струи от форума. Едва ли ще пиша повече тук.
velsi - Почетен майстор
Айде сега недей така! Остави позитивизма да надделее. Весело празнуване!
emergency_bg - специалист
направо страхотна работа, моите адмирации, много ми напомня на познати картини от моя ремонт, колкото до цифрата, струва ми се, че с обзавеждането и уредите доооста надхвърля споменатите 20.
karlson - специалист
сакън, върни се бе охлювче

не съм те обиждал колкото се мъчат да ме изкарат - просто сме с различни вкусове явно - но това не се толерира

аз например не мога да си представя да оставя след такъв ремонт полилея който виждам - златния с червените балони - освен ако не живея в ловна хижа в ретро стил

НО ПЪК СЕГА ВИЖДАМ ЧЕ СНИМКИТЕ НЕ СА ХРОНОЛОГИЧНО ПОДРЕДЕНИ затова ИЗВИНЯВАМ СЕ

ВЗЕЛ СЪМ СТАРИ ЗА НОВИ

Е все пак в новата дневна се вижда чамов стол пред кафява секция, но може би вече сте го махнали
roshav ohluv - специалист
Ха-ха, наблюдателен си, карлсоне! Наистина в началото имаше кухненски столове, които бяха от старото ни жилище - ама какво да направя, като доставката на новите беше 2 (два) месеца! Гледах да не ги снимам много, ама ти си ги открил.
Малко се поизложи с полилея, ама нищо! Ако четеш имената на снимките, ще разбереш кое е преди и кое - след.
desss - специалист
karlson написа:
аз например не мога да си представя да оставя след такъв ремонт полилея който виждам - златния с червените балони - освен ако не живея в ловна хижа в ретро стил
що бе, виж как си мяза с гарнитурата :lol:
karlson - специалист
oхлювче, радвам се че не си си заминал

и без това тук ми се карат доста - оставаше и хората да почнат да бягат заради мен

не се сещам кво беше толкова критично - казах нещо че е станало много СОЦ , ама може и тогава да съм гледал стари и нови снимки
ВСЕ ЕДНО ДЕ

това само означава че не си бил много закъсал за ремонт - щом се бъркат стари с нови - т.е. няма кво да те съжал;яват че си дал много пари - явно не си на ЗОР чак толкова

айде
и да черпиш по една ракия на новите столчета

а че съм наблюдателен - това е нормално за ДС - изпратен съм тук да наблюдавам форма за антидържавна дейност
:!: :!: :!: :? :!: :!:

Тема "след 5-месечен основен ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: