• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
Съвети за начинаещи готвачи.
Neno Er - специалист
По някога въпреки обработката, върху пилета, пилешки бутчета и свински крака и уши остават космарляци.
До сега ползвах малка газова горелка. Днес направих опит с пистолет за горещ въздух. Стана чудно. :lol:
EDI - майстор
Едно време баба и дядо ги пърлеха със спирт, налят в една капачка. :) ама тогава какви пилета имаше........... :lol:
nikolson - майстор
Ако и прасета се пърлят с него...
Andri01 - майстор
Да го има прасето само,то капачки ще се намерят,че и спирт де :).
nikolson - майстор
Имах предвид пистолета. #-o
EDI - майстор
Требе е за прасета да стане с пистолета, все пак към 550-600 градуса са по книга.
kuger - майстор
Скоро ще почвам моите, и пистолет имам. Но, струва ми се, че по-бавно ще става с него. Аз също ползвам малка Сопотска горелка. Ще пробвам.
hameleon - специалист
Предстои ми почистване на бройлери от перушината. Ако някой знае как да се направи по-лесно и бързо, моля да сподели !
nikolson - майстор
Темата нали я прочете? Избери си начин.
EDI - майстор
Ръгваш ги във вряла вода и после им сваляш перушината за отрицателно време.Пърленето вече, както каза градския, по желание.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

Тема "Пърлене." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: