• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
fox_vt - майстор
Kumay дай решението де кви положителни и отрицателни числа вземаш пари връщаш харчиш уж просто ама не съвсем :lol:
Kumay - майстор
Нали го дадох по-горе!
"Завъртяните" пари са 140лв, а не 150! :lol:
Последна промяна от Kumay на вт май 20, 2014 10:04 pm, променено общо 1 път.
bulhomes2 - майстор
Е нали от единия 100, от другия 50. На влизане в магазина съм с борч 150 лв.
Kumay - майстор
Ама си върнал 30 - стават 120.
И 20 за ракия - 140! :lol:
bulhomes2 - майстор
Ама що ги добавяш тия 20-те за ракията към 120-те? Би трябвало да ги извадиш. Да речем, че още преди да вляза в магазина съм върнал 30-те на първия - влизам в магазина със 120 лв борч. И от тях вадя 20 лв да си взема 2 шишета ракия...
LazarGanev - "Велик майстор"
bulhomes2, а бе как ще купуваш ракия от магазина бе, ти тъст нямаш ли да ти вари троянска сливова? Аз булката кат я избираф, най-напред туй гледаф :-D
ivanovbg - майстор
Не ми е ясно какво смятате толкова. И в началото и в края човека пАри нЕма. Тоест салдо 0лева. Взел е 150 лева заем, изхарчил е 120 - 100изгубени и 20 за ракия. Останали са му 30 и ги е върнал като част от заема. Та все едно е взел 120 заем и го е изхарчил напълно.
gogo7777 - майстор
Ама що ги добавяш тия 20-те за ракията към 120-те? Би трябвало да ги извадиш. Да речем, че още преди да вляза в магазина съм върнал 30-те на първия - влизам в магазина със 120 лв борч. И от тях вадя 20 лв да си взема 2 шишета ракия..
Взел си 150 лева борч, върнал си 30 лева.....борча става 120 лева. С 20 кинта си купил ракията, другите 100 си загубил.
Или /по хронология/
+100-100+50-20-30=0 ФИТКА :)
KingLin - майстор
Джеки тука на всички им са спи, всички са братя, всички са сестри и всички са учители :lol: Сложено е еднакво лице на различни хора ми се струва на мене :)

Ето и от мене едно философско:
Всепомитащо топче - топче което при скорост по права линия различна от нула не може да бъде спряно от нищо.
Непоклатима стена - стена която не може да бъде съборена, пробита, наранена от нищо.
Въпрос - какво ще стане ако всепомитащо топче се удари в непоклатима стена?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21

Тема "Забавни главоблъсканици от живота" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: