• 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
evrokoma - специалист
За рекламния трик съм съгласен има и още една уловка скоростта е за Български трафик а в международния почват едни шикалкавения , но аз лично съм на доставчик който обещава 20мб а реално имаш 60 доунлоад и 50 ъплауд. Болшинството от клиентите им свалят от замунда с над 6 мегабайта в секунда. За мен това е коректно отношение към потребителя.А въпросният доставчик със 150те мегабита обещават това да е доунлоуда :lol: и най чудното е че хората хем не са доволни хем продължават да им вярват :mrgreen:
thinkpad - майстор
jekasus написа:
В Москва така и не намерих черни самонарезни винтове за метал.
Что ть делаеш в Москве?
npelov написа:
Иначе за кабелите нищо не мога да кажа - то си е произведение на изкуството. Пикасо пасти да яде. Май бабката от рекламата на мтел (или виваком?) е минала от тамСледващия път като ви спре интернета да знаете, че може би UPS-a в мазето се е подмокрил
Кабелите вместо да се сменят по възможност се снаждат. Суичове директно се захранват по ФТП кабела, по който върви 230 Волта, като пиновете на адаптерите им в комплекта, които се мушкат в контакт обикновено, директно се хващат с големи лустер клеми към сини и кафеви жила с 230 Волта напрежение по кабела. Плетеници от кабели в кутиите, не е нещо непознато. Рекламата пък е на Мтел.
На горните момчета не виждам какво им се чудите. Щом е монтирано стабилно, дреме ми с какви елементи е монтирано.
LazarGanev - "Велик майстор"
thinkpad написа:
Что ть делаеш в Москве?
Надо читать, не только писать:
http://forum.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=42090
jekasus - майстор
LazarGanev написа:
Надо читать, не только писать:
Чукча, епта :-D
thinkpad - майстор
LazarGanev написа:
Надо читать, не только писать: http://forum.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=42090
Това го видех, но останах с впечатлението че е там само за малко и по работа. В предното му мнение обаче звучи все едно още е там. А между другото малко офф - Москва не го харесвам като град. Бил съм там, вярно мащабите са големи, но...
LazarGanev - "Велик майстор"
thinkpad написа:
В предното му мнение обаче звучи все едно още е там.
Защо да звучи така - ползва минало свършено време - "(Докато бях) В Москва така и не намерих..."
boltik - специалист
jekasus написа:
майстори от Италия :lol:
Здравейте,неразбрах под смисълът на изказването.

След 3-4 години ще го поканят да смени плочките с други и та те така са нещата на запад.
Ако е по богат клиента може и всяка втора година да ги сменя.Зависи колко е луда жена му.
За едни е престиж,а за други е работа.

И едно изказване на един инжинер,който е най-малко 15 години в Лондон.
Да не го търся по форумите,та то гласи нещо подобно:
““““Дойде и нашия ред,на българите и румънците...........те ирланците и поляците работят много скъпо......
И добавям аз:,,,,,да им покажем на англичаните,как можем да работим без пари????

И както рекъл един англичанин на един бългърин,собственик на къща тук.Нашия го извикал да му позатегне дървеното стълбище за втория етаж,като отказал помоща на един бългърин.Англичанина намазал стълбите с лепило и залепил по едно парче балатум.Нашия веднага скочил и го контрирал„„Само товали беше?????„„„„Оня му отговорил:Ами ти за 100 паунда ремонт на къщата ти ли искаш да ти направя?„„„

Та те така-разни народи-разни обичаи....
jekasus - майстор
boltik написа:
jekasus написа:
майстори от Италия :lol:
Здравейте,неразбрах под смисълът на изказването.

След 3-4 години ще го поканят да смени плочките с други и та те така са нещата на запад.
Ако е по богат клиента може и всяка втора година да ги сменя.Зависи колко е луда жена му.
За едни е престиж,а за други е работа.
Мислех да пиша дълъг пост, но ще напиша с две думи - мангалска работа. :-D
boltik - специалист
jekasus написа:
Мислех да пиша дълъг пост...
Недей-недей няма смисъл.Изглежда говорим за различни неща.А и аз повече немисля да пиша тук.Мисля си дали в някой друг фором не се смеят също така и на моите снимки?
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: