• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Z0R0 - помощник
Какво мислите за проектите ми дайте някакво мнение :?

Прикачен файл

slatina.jpg
slatina.jpg (193.31 KиБ) Видяна 12907 пъти

Прикачен файл

mladost.jpg
mladost.jpg (50.27 KиБ) Видяна 12907 пъти

Прикачен файл

Lozen.jpg
Lozen.jpg (56.14 KиБ) Видяна 12907 пъти

Прикачен файл

Dan4o.jpg
Dan4o.jpg (82.67 KиБ) Видяна 12907 пъти

Прикачен файл

Boby.jpg
Boby.jpg (69.45 KиБ) Видяна 12907 пъти
larana - напреднал
На мен по отношение на реалистичността ми допадат. Дават достатъчно ясна представа.
angel_ov - специалист
С коя програма е работено?
Galiaa - специалист
На мен ми харесват, дават ясна представа какво да очаква човек.
:)
$64EN - специалист
върховни са . дори не мога да си избера фаворит , но маи първата най-много ми допада
shadowman - майстор
Аз ще правя като последната в скоро време. Инак добре изглежда и съответно въпроса е какъв софтуер?
Antonina - помощник
Дали ще можеш да ми проектираш кухнята ако ти дам размерите??? Кухня хол и трапезария трябва да ги поместя в едно помещение... Честно да си кажа затруднявям се! :)
Z0R0 - помощник
Ползвал сам Rhino и 3d max за да стигна до този резултат отнема ми доста време но пък ми харесва как се получава и ви благордаря за отзивите :)
Z0R0 - помощник
Да мисля че мога да ти я проектирам или поне да се опитам да го направя така както на теб ще ти хареса,трябва да ми даде6 точните размери на всички стени, прозорци,височината на тавана на прозорците под перваза и някакви други подробности каквито се сетиш няколко снимки и така няма да стане много скоро ,защтото очяаквам всеки момент да ми спрат нета но можеш да ми пишеш на ме йла :)
Antonina - помощник
Утре ще вземам размерите и ще ги кача заедно с една моя скица /може да ти е от помощ/. Много ти благодаря дано да се получи!!
  • 1
  • 2

Тема "Проекти на кухни в 3Д" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: