• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
teon - специалист
...тая година и аз поизтървах доматите-нагази ги картофена мана...от лозенцето засега съм доволен(почти успях да го опазя от мани)...смятам още едно последно пръскане да му ударя към 1-2 август...
nikolson - майстор
Асмалъкът ми е за основен ремонт. Чудя се, дали да не изрежа здраво асмите сега, тъй и тъй е нулева година.
EDI - майстор
Хич не и е време да се реже сега, независимо дали има или няма грозде.Можеш да направиш ранна есенна резитба, сиреч около края на септември, преди да зажълтеят листата.Подготви си материалите за асмалъка, октомври ще имаш време да го направиш.
nikolson - майстор
Всичко е готово, затова питам. Ама щом е тъй, ще остане за октомври.
EDI - майстор
Е, сега вече можеш да режеш, градушката е.а мамата на всичко в Ямбол, за жалост.Жената каза, че на асмата не е останало почти нищо, даже и листа. :|
stiv1961 - майстор
Стига бе, днес ли :? току що се прибирам от село/ Ягода/ не е валяло, тук се заоблачава, да не идва насам :?
EDI - майстор
Днес между 15.30 и почти до преди малко.На три пъти въртя облака над Ямбол и три пъти започва и спира здрав град. #-o :|
hidrazin - майстор
Май не е било чак толкова зле. Градушката е била с размер на лешник и от клиповете в нета не се виждат чак такива поражения. :?
:partyman:
EDI - майстор
М, да, оказа се, че на страха очите са големи :lol: .Сина ми бил долу при баба си и като гледал как градушката брули асмата, се обадил на майка си по телефона /тя била на горния етаж/ и казал, че"грозденцето ни си заминавало" :lol: .Жената само погледнала навън, видяла как градушката брули и ми се обади на мен, като каза, че нищо не останало по асмата.Да, ама не беше така.В центъра на града, където работя, явно градушката е била по-гъста, а там в квартала по-рехава :lol: Не са чак толкова зле нещата.Пообрулило е малко листа и малко чепки и тук там има наранени зърна по чепките, но в общи линии бива.Днес трябва да почистя и да напръскам.Поочукало е малко краставиците и доматите, ама в общи линии са добре.
iavor - специалист
Това е положението при мен.
Запазиха се само два /от три/ реда домати,един краставици и малко чушки.
И то благодарение на полиетилена, който удържа на градушката.

Прикачен файл

IMGP1334.jpg

Прикачен файл

IMGP1342.jpg

Прикачен файл

IMGP1341 (2).jpg

Прикачен файл

IMGP1339.jpg
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10