• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Стефан - майстор
Emerald написа:
Интересно, но темата не предизвиква разговори за устройството на жилището, а по-скоро защо не си е купил човека по-голямо. :lol:

Това е апартамент в центъра на Москва, .....
Факт е, че тази гарсониера няма вид на кутийка, където да не можеш да се обърнеш. Тристайния на родителите ми изглежда по-малък. :?
Факт е, че е разпределена и обзаведена много удачно. Да бъдеш дизайнер на малко жилище е многократно по-трудно отколкото на голямо, а тук собствениците са се справили чудесно.
Emerald, извинявай, ако понякога съм малко по-остър в изказванията си! Ако беше казала в началото къде е гарсониерата, и малко размери, щеше да е различно.
Ако това е в Москва, сигурно е някъде в подмосковието, на 35-40 км от центъра. Защото съм виждал цени за апартамент в Париж от порядъка на 360 000 - 400 000 евро за 75 кв. м. Това е за района от Айфеловата кула на юг към стадион Парк дьо Пренс и градините на Андре Ситроен. Там някъде е и болницата Жорж Помпиду. В тоя район.
В кръга на шегата се оказва, че брат ми е голям дизайнер. Отглежда зайци на площ от около 50 кв. м. Съжалявам, че не направих снимки!
emil_v r - майстор
Здравеите , то е неудобно , но тва хаиванче живее на 22 м.м . От скоро завзе и част от детската .Мрази да го притесняват на леглото и хапе от 12 до 16 часа. Сещам се ,като малък имахме магаре :o и то живееше в къща около 20м.м , в комбина с едни гъски . Те бяха наи - добре , сутрин отлитаха по на 20-30км обсег и вечер цепеха часа -18ч кацаха кат изтребители на улицата . Урбанизация.Тия архитекти ..а и бабушка :o ако рече да се омъжи.

Прикачен файл

PICT0002.JPG
PICT0002.JPG (83.45 KиБ) Видяна 10906 пъти
апаертаментът е станал супер и заслужава само адмирации
относно кутийките - факт е, че тенденцията е все по-устойчива за все по-малки и функционални жилища. което в бг скоро няма да видим :)
Justy - майстор
Темата започна като творчество при усвояване на пространствата, а стигна Парк де Пренс - засега :lol: Ако продължи така все някой ще се сети за Ал Кайда :lol:
Maicheto - напреднал
Емералд, ти направо ме разби! На твоите приятели, които са успяли да преустроят така жилището си, шапка им свалям. Е, това е да имаш нещо в главата си! Ние скоро смятаме да правим преустройство и ремонт на жилището, в което живеем, така че, може да се обърна за адекватен съвет към твоите приятели - архитектите.........дано само да не взимат скъпо за съветите си..........ха-ха-ха, защото може да си останем само с нереализирана идея.............
Rockwalll - специалист
много добре изглежда на снимките - дано на фотографа не му се е налагало да ползва алпинистка екипировка и да виси през прозореца, за да ги направи

А иначе - ако имате снимки как от 3 стаен 120 кв.м. мога да си направя гарсониера - също ще е интересно
kukupipikate - помощник
dildes написа:
Еми пич, по принцип си прав. Ама като хората нямат друга алтернатива? Кво - мама и тати да правят с..кс пред баба и детето ли? :shock: Еми всеки си има нужда от лично пространство, дори и да е 5 кв. :wink:
Аз също правя подобно преустройство от двустаен на четиристаен, като хола ми е 30 кв. за какво ми е? Веднъж в годината да мога да събера 20 човека да се напиеме - еми мерси, предпочитам всеки да си има стая!!! :!:
БРАВО СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕТО
klaris - напреднал
къде спи бабата/детето/?Аз видях две "спални" :?
  • 1
  • 2

Тема "==" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: