• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всички имаме коли, нали ?
kuger - майстор
Здравейте! Мой близък пострада от последния воден ад на Ченгене скеле /рибарското селище/, Бургас. Той оцеля, но не и колата му. Човека е над 65 годишен, нужна му е кола до 100 к.с.. До сега караше Опел Вектра, бензинка, на газ. Моли ме за съдействие, а аз нямам никакъв опит с Опел. Чувам, че има калпави двигатели, но кои?
Ако някой може да ме насочи, посъветва.... Може и Астра да е, но изискването му е да може да се газифицира, за комби не съм сигурен дали иска, и, тъй като аз ще му съдействам, не искам да го набутам с калпав мотор. Не е навит на дизел, а и във Опел форума ги хулят доста.
stiv1961 - майстор
Аз съм си харесал този ама неа кинти да го е.а :-D
http://olx.bg/opel-vektra-stariya-motor-klima-i51296581
Иначе търсете астра, вектра със стария матор, екотека на двама авери пострада. Последните модели със стария мотор са мисля от 98 г.
Chefo77 - майстор
Астра Ф 1.6 моно (75 коня). Максимално нова година. Няма по-добър мотор, слаган някога на Астра!
kuger - майстор
stiv1961 написа:
Аз съм си харесал този ама неа кинти да го е.а :-D
http://olx.bg/opel-vektra-stariya-motor-klima-i51296581
Иначе търсете астра, вектра със стария матор, екотека на двама авери пострада. Последните модели със стария мотор са мисля от 98 г.
Хваща око. За Екотек-а съм слушал само "хубави" неща :-D
Chefo77 написа:
Астра Ф 1.6 моно (75 коня). Максимално нова година. Няма по-добър мотор, слаган някога на Астра!
Ако не те затруднява, може ли модела мотор, да се поорентирам малко [-o<
stiv1961 - майстор
Chefo77 написа:
C16NZ по спомен.
Точно така, моя е такъв само че колата е със старото купе. Тая кола дето съм пуснал линк е с такъв двигател.
inspo - майстор
Chefo77 написа:
C16NZ по спомен.
[-X

x16sz или x16szr
stiv1961 - майстор
inspo написа:
Chefo77 написа:
C16NZ по спомен.
[-X

x16sz или x16szr
x16sz мисля, че е 71 катъра :?
kuger - майстор
inspo написа:
Chefo77 написа:
C16NZ по спомен.
[-X

x16sz или x16szr
Някъде прочетох за С16SE, 100к.с., 8 клапана. И за С18NZ 1,8 , 90 к.с., моноинжекция.
За тях нещо?
stiv1961 - майстор
C16NZ е 1600 куб.см, а C18NZ е 1800.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Избор на Опел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: