• 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
digitalpr - специалист
Днес минах с колелото през Брезник. Там определено белят кората на дървесината. Видях дървесината, видях обелената дървесина след това, видях и тоновете кора отвъд стените на завода. Не съм пробвал тези пелети и не знам как са, но реших да споделя какво съм видял.
filmatoplo - майстор
Тонове кора в Брезник :supz: , някой Софиянец сега ще я изкупи -да подобри цвета на пелетите си :-D .
rosso666 - специалист
Аз тази година май май ще съм на костилки ... поне те ВИНАГи са с еднакво качество.
Чудя се дали да не ги напоя с изопропилов алкохол(с това работим в печатницата) ,но ме е страх от взрив .
Някакви съвети?ю
syncho - майстор
rosso кажи къде се намираш за да гледаме фойерверките :)
alex_serviz - специалист
Ето ви някакъв списък с производители на пелети: http://greenecotherm.bg/bg/article/57/p ... llets.html!
Сигурно има и още. Във Видин съм купувал от още един, а имало и други...
rosso666 - специалист
при мен костилките отпадат защото не можели да ги изсушат на това мокро време хахахахахахахахах :drinkers:
Намерих пелети на кръстивището на суходол и околовръстното 330лв.тон. човека ги кара от Велинград.
filmatoplo - майстор
Нашия производител го чакаме да започне вече 20 дена :? , има заявени пелети , има в двора дърва и чакаме :?
jabata - специалист
filmatoplo написа:
Нашия производител го чакаме да започне вече 20 дена :? , има заявени пелети , има в двора дърва и чакаме :?
Зависи, ако само са заявени, но не са платени, тогава естествено е да чака, след 1 месец ще са на по-висока цена.
Иначе и тази година, както всяка разбира се, драмата с пелетите е голяма. И всяко лято се оказва че поради неизвестни причини цената на тон е с поне 20-30 лева по-висока от предходното, въпреки че дървата и тока са на същата цена, и горивото относително стабилно.
А какво ли ще стане догодина, след като за зимата планират приятно увеличение на тока с поне 10% въобще не искам и да си помисля.
digitalpr - специалист
За трета година купувам пелети, и всяка година ги взимам една идея по-евтини - 360, 340, 330лв.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: